about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

یک نوجوان سایت اپل را به خاطر استخدام هک کرد!

یک نوجوان استرالیایی به امید این‌ که شرکت اپل او را استخدام کند، اقدام به هک کردن سایت آن کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اگر شما یک نوجوان بودید و امیدوار بودید که در یک شرکت غول فناوری کار کنید، چه راهی در پیش می‌گرفتید؟ به احتمال زیاد برنامه تحصیلی خود را طبق آن تنظیم می‌کردید و امیدوار بودید که در نهایت یک روز برای کارآموزی و استخدام به آن شرکت بروید. اما یک نوجوان استرالیایی از روشی غیر معمول استفاده کرده است.

این نوجوان اپل را هک کرده و به جرم خود اعتراف کرده است، درحالی‌که اعلام کرده امیدوار بوده است این کار باعث شود در شرکت اپل مشغول به کار شود.

وی شنیده بوده که یک نوجوان اروپایی چنین کاری کرده و اپل او را استخدام کرده است و تصور می‌کرده پس از هک کردن اپل یک شغل در انتظار او خواهد بود. درحالی‌که قانون نظر دیگری دارد.

خوشبختانه این موضوع موجب زندانی شدن این نوجوان نشد و تنها به پرداخت ۵۰۰ دلار استرالیا جزای نقدی و ۹ ماه رفتار مناسب و تحت نظر بودن محکوم شد.

این نوجوان ۱۳ ساله بود، وقتی که عملیات هک را شروع کرد و دادستان در مورد او گفت که این نوجوان از آن زمان از توانایی‌های تکنولوژیک خود در راه خوب استفاده کرده است.

وی می‌خواهد در رشته امنیت دیجیتال و جرم‌شناسی در دانشگاه تحصیل کند.

اما موضع اپل نسبت به این اتفاق چه بود؟ هیچ‌کس از جانب اپل در مورد این اتفاق اظهارنظر نکرده است. در عوض اپل تأکید کرد که کارمندان هوشیارانه از این شرکت مراقبت و محافظت می‌کنند و تلاش برای هک را قبل از گزارش دادن به پلیس مهار می‌کنند.

اپل می‌گوید در اثر این هک اطلاعات شخصی هیچ‌کس در معرض خطر قرار نگرفته است. برخی نوجوانان ناآگاه باید بدانند که فقط باید در مدرسه خوب کار کنند تا شغل مناسبی به دست بیاورند.

تازه ترین ها
نقض
1404/09/04 - 08:23- جنگ سایبری

نقض سیستم‌های اپراتور دولتی روسیه توسط هکرهای طرفدار اوکراین

هکرهای طرفدار اوکراین سیستم‌های اپراتور پستی تحت مدیریت مسکو موسوم به (Donbas Post) را مختل کردند.

هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.