about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

یک تراشه جدید با کارایی‌های فوق‌العاده

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان دانشگاه ام آی تی، موفق به طراحی یک تراشه باکیفیت شده‌اند که به محصولات همراه امکان می‌دهد الگوریتم‌های قدرتمند هوش مصنوعی را اجرا کنند و با دنیای اینترنت اشیا سازگار شوند.
این تراشه‌ها اجرای شبکه‌های عصبی مشابه با شبکه‌های عصبی مغز انسان را تسهیل می‌کنند. شبکه‌های مجازی یاد شده حاوی واحدهای ساده پردازش اطلاعات هستند که در مغز انسان‌ها هم نمونه‌هایی از آن‌ها موجود است.
تا به حال تراشه‌های متنوعی برای تقلید از این نوع شبکه‌ها عرضه شده بود، نمونه‌های جدید آن‌ها هم که بر روی محصولات همراه نصب می‌شوند می‌توانند تا 200 هسته مرکزی داشته باشند و همراه با واحدهای متناسب پردازش یک شبکه توزیع اطلاعات پردازش شده را به وجود آورند.
تراشه جدید عرضه شده توسط دانشگاه ام آی تی، قادر به اجرای قدرتمندانه شبکه‌های عصبی مذکور است که کار آیی آن از تراشه‌های قبلی همراه موسوم به mobile GPU ده برابر بیشتر است. در نتیجه می‌توان از وسایل همراه مجهز به این تراشه برای انجام فعالیت‌های سنگین هوش مصنوعی یا اجرای الگوریتم‌های آموزش خودکار به رایانه‌ها و ... استفاده کرد.
مزیت این کار بی‌نیازی از انتقال و آپلود دستی اطلاعات به‌منظور به‌روز کردن سیستم‌های همراه و فرایندهای در حال اجرا بر روی آن‌هاست.  این فرایند که به آموزش دقیق یا Deep learning شهرت یافته در زمینه‌های مختلفی مانند شناسایی اشیا، شناسایی چهره و صدا و ... کاربرد دارد.
با افزوده شدن Deep learning به تلفن‌های همراه یا دیگر محصولات همراه می‌توان بدون دسترسی به وای‌فای هم از قابلیت‌های متنوعی بهره‌مند شد، زیرا سیستم از هوش کافی برای فهم خودکار و اجرای بسیاری از فرایندها برخوردار است.
تراشه جدید که 'Eyeriss  نام دارد بر روی خودروها، لوازم‌خانگی، در سازه‌های مهندسی، کارخانه‌ها و ... و در کنار حسگرهای ارسال کننده داده و اطلاعات به سرورهای شبکه‌ای هم قابل استفاده است و لذا در آینده در دنیای اینترنت اشیا هم نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

 

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.