about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

یکی از مشهورترین شبکه‌های ارز رمز هک شد

هکرها با سواستفاده از یک آسیب پذیری به شبکه ارز رمز «آی او تی ای» نفوذ کرده و به کل کیف پول‌های دیجیتال موجود در آن دستبرد زدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بنیاد IOTA که یک سازمان غیرانتفاعی اداره کننده شبکه ارز رمزی به همین نام است، از تعطیلی کل شبکه یادشده در هفته جاری خبر داده است.

نقص امنیتی در اپلیکیشن کیف پول دیجیتال IOTA به هکرها امکان داد به درون آن نفوذ کنند و ارز رمزهای کاربران را سرقت کنند. حمله یادشده در تاریخ ۱۲ فوریه سال ۲۰۲۰ رخ داده، ولی هنوز سرنخی از فرد یا افراد عامل آن به دست نیامده است.

بنیاد IOTA ضمن تأیید این موضوع در حساب رسمی کاربری خود در توئیتر از آغاز تحقیقات رسمی در این زمینه خبر داده و از کاربران خواسته فعلاً به هیچ وجه از اپلیکیشن یادشده موسوم به ترینیتی والت استفاده نکنند.

این بنیاد مدعی است تنها ۲۵ دقیقه بعد از دریافت گزارش‌هایی در مورد سرقت ارز رمزهای کاربران، وارد عمل شده و کیف پول‌های آنها را مسدود کرده است. این امر باعث شده هکرها قادر به خرابکاری‌های بیشتر نباشند.

ارزش کل ارز رمزهای کاربران IOTA بالغ بر ۱.۶ میلیارد دلار است و مشخص نیست هکرها چه مقدار از آنها را سرقت کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.

درخواست
1404/05/31 - 13:28- اقیانوسیه

درخواست ناظر استرالیایی از صرافی بایننس

نهاد ناظر استرالیا به واحد بایننس دستور داد تا به دلیل نگرانی‌های مربوط به پول‌شویی، حسابرسی انجام دهد.

هشدار
1404/05/31 - 12:07- آمریکا

هشدار به شرکت‌های فناوری آمریکایی توسط کمیسیون تجارت فدرال

رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به شرکت‌های فناوری هشدار داد که حریم خصوصی داده‌ها را تضعیف نکنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.