about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت مایم کست (Mimecast) که یک شرکت تأمین‌کننده امنیت ایمیل است و با مایکروسافت نیز همکاری دارد، هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت مایم کست که یک شرکت تأمین‌کننده امنیت ایمیل است به‌تازگی اعلام کرد، هکرها محصولات این شرکت را سرقت کرده‌اند تا از مشتریان این شرکت جاسوسی کنند.

این شرکت گفت که از طریق محققان مایکروسافت از این حمله مطلع شده‌اند و این‌که یک مجرم حرفه‌ای و پیچیده گواهی که برای محافظت از ارتباط بین محصولات این شرکت و خدمات ابری مایکروسافت استفاده می‌شده را هک کرده است.

این شرکت در اطلاعیه خود مدعی شد؛ حدود 10 درصد از بیش از 36 هزار مشتری شرکت تحت تأثیر این حمله قرارگرفته‌اند و بر این باور است که تعداد کمی از کاربران به‌طور خاص هدف قرارگرفته‌اند.

سخنگوی شرکت، لورا بارنز (Laura Barnes) از اظهارنظر بیشتر خودداری کرد. وی گفت:

تحقیقات ما ادامه دارد و در حال حاضر چیز بیشتری برای به اشتراک‌گذاری نداریم.

شرکت مایم کست محصولات امنیت ایمیل گسترده‌ای ارائه می‌دهد مانند سیستم‌هایی که به مسدودسازی لینک‌های مخرب، حملات فیشینگ و هکرهایی که جعل هویت می‌کنند، کمک می‌کند.

سه کارشناس امنیت سایبری که خواستند هویتشان فاش نشود مدعی شدند، بر این باورند هکرهایی که این حملات را انجام دادند همان گروهی هستند که شرکت سولار ویندز را هک کردند و اطلاعات بسیاری از سازمان‌های دولتی آمریکا را به سرقت بردند.

حمله سایبری به شرکت سولار ویندز که ماه گذشته افشا شد، یکی از بلند کشنده‌ترین جاسوسی‌های سایبری است که تاکنون کشف‌شده است. آژانس‌های اطلاعاتی آمریكا روسیه را مقصر دانسته‌اند و این کشور بارها این اتهامات را رد كرده است.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/07/30 - 17:46- آسیا

گسترش کمپین جاسوسی سایبری Winos 4.0 در ژاپن و مالزی

کمپین جاسوسی سایبری «Winos 4.0 » فعالیت خود را با بدافزار «HoldingHands RAT» در ژاپن و مالزی گسترش داد.

پیشبرد
1404/07/30 - 17:21- هوش مصنوعي

پیشبرد هوش مصنوعی و نوآوری در بخش مراقبت‌های بهداشتی ابوظبی

وزارت بهداشت ابوظبی 3 توافق‌نامه برای پیشبرد هوش مصنوعی و نوآوری در مراقبت‌های بهداشتی امضا کرد.

حمله
1404/07/30 - 17:11- جنگ سایبری

حمله هکرهای پاکستانی با ایمیل جعلی به دولت هند

عوامل تهدید پاکستانی با تقلید ایمیل به عنوان خدمات ایمیل مرکز ملی انفورماتیک، دولت هند را هدف قرار دادند.