about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت آمریکایی ارو ویرونمنت از بالگرد خودمختار خود برای انجام عملیات نظارت و شناسایی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت آمریکایی ارو ویرونمنت (AeroVironment)، در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های بدون سرنشین، یومکس 2020 (UMEX 2020)، بالگرد خودمختار الکترونیکی واپور (VAPOR) را به نمایش گذاشت. واپور را می‌توان در عملیات‌های صنعتی، تجاری و نظامی به کار گرفت.

ریک پدیگو (Rick Pedigo)، معاون مدیر بخش توسعه فروش و کسب‌وکار ارو ویرونمنت گفت:

اضافه شدن واپور به خانواده کوچک هواپیماهای بدون سرنشین ما، تعهدمان را نسبت به ارائه جامع‌ترین قابلیت‌ها به مشتریان نشان می‌دهد. این موضوع به مشتریان کمک می‌کند تا در زمان انجام عملیات در محیط‌های پویا از عملکرد صحیح اطمینان حاصل نماید. واپور، مکملی بر خانواده پهپادهای ثابت بالا و عمودپرواز ما به حساب آمده، انجام طیف گسترده‌ای از انواع عملیات را برای مشتری فراهم می‌سازد.

واپور می‌تواند به‌صورت کاملاً خودمختار و بدون دخالت اپراتور انسانی عملیات را انجام بدهد. همچنین امکان بازنویسی وظیفه آن به‌منظور حصول اطمینان از سازگاری با نحوه انجام عملیات وجود دارد. واپور می‌تواند تا 4.5 کیلوگرم بار را با خود حمل کند. همچنین به انواع مختلفی از حسگرهای الکترونوری/مادون‌قرمز (EO/IR)، نقشه‌برداری، لیدار (LiDAR) و تصویربرداری فرا طیفی (hyperspectral) مجهز است. همچنین اعلام شده به منظور بهینه‌سازی خودمختاری، استقامت، کنترل و حمل بار از فناوری «HeliSynth» در ساخت آن بهره گرفته شده است.

واپور از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار بوده و مشتریان می‌توانند با توجه به نیاز خود تجهیزات و پیکربندی آن را تغییر دهند. یکی از انواع واپور، «VAPOR 35» نام داشته و 14.5 کیلوگرم وزن دارد. در این نمونه انواع مختلفی از حسگرها در دسترس قرار گرفته و امکان استفاده از آن در مأموریت‌های مختلف را فراهم می‌کند. در این نسخه، واپور می‌تواند تا یک ساعت به پرواز ادامه بدهد.

در مقابل واپور 55، توانایی حمل 4.5 کیلوگرم بار را داشته و بدنه آن 24.9 کیلوگرم وزن دارد. از این نسخه برای انجام عملیات حمل‌ونقل و رساندن بسته‌های ویژه بهره گرفته خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.