about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

چندی پیش شرکت اپل در خبری، مسدود سازی نرم افزار های استخراج کننده ارز دیجیتال (Cryptocurrency-Mining) در فروشگاه های  App Store iOS و Mac App Store را اجرایی کرد. پس از آن اکنون گوگل مشابه سیاست های شرکت اپل، به دنبال ممنوعیت فعالیت نرم افزار های استخراج کننده ارز دیجیتال از فروشگاه Google Play است. پس از ممنوعیت نرم افزار های استخراج ارز دیجیتال در فروشگاه Google Play، کاربران با استفاده از افزونه های (Extension) مرورگر کروم (Chrome) در تلفن های هوشمند خود سعی در استخراج ارز های دیجیتال داشتند اما اکنون گوگل هر گونه فعالیت معدنکاوی ارز های رمز پایه را در سیستم عامل اندروید ممنوع کرده است. گوگل ادعا کرده که 90 درصد از افزونه های استخراج ارز دیجیتالی را مسدود کرده است اما فعلاً این شرکت اجازه داده است تا ابزار های مدیریت استخراج در سیستم عامل اندروید قابل اجرا باشد.

این اقدام گوگل باعث شده است تا برخی کاربران برای استخراج ارز، از مرورگر CoinHive که مختص معدنکاوی ارز دیجیتالی است استفاده کنند که در نتیجه رشد قابل ملاحظه ای در استفاده از این مرورگر برای کاربران اندرویدی به وجود آمده است. هنوز دلیل قانع کننده ای از چرایی این اقدام گوگل ارائه نشده است اما کارشناسان بر این باورند که شاید حجم بالای کلاهبرداری های صورت گرفته از نرم افزار های استخراج کننده ارز دیجیتال، گوگل و اپل را مجاب به مسدود سازی این نرم افزار ها کرده است.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.