about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

گوگل جای پارک هم پیدا می‌کند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این برنامه علاوه بر نشان دادن میزان زمان پیش‌بینی‌شده تا مقصد، همچنین به شما خواهد گفت که چند بار باید خیابان‌ها را به دنبال جای پارک دور بزنید.

نسل بعدی گوگل‌مپ از عملکردهای جدیدی برخوردار خواهد بود که پیام هشدار در مورد نبود جای پارک، یکی از آن‌هاست. این برنامه به دنبال فضای خالی برای کاربر نخواهد گشت، بلکه در حقیقت در مورد جای پارک‌های خالی در مقصد بر اساس زمان روز و مناطق تفریحی یا عمومی نزدیک آن‌ها اطلاع‌رسانی می‌کند. این اطلاعات درصورتی‌که با منطقه آشنا نباشید، بسیار ارزشمند خواهد بود.

این به‌روزرسانی همچنین از امکان جدید دیگری نیز برخوردار خواهد بود که با آن، نقشه همیشه به سمت شمال باقی می‌ماند و از چرخیدن تصادفی نقشه در جهات مختلف جلوگیری می‌کند.

هنوز زمان ارائه این به‌روزرسانی‌ها اعلام‌نشده است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.