about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

سفیر سابق ایالات متحده می‌خواهد گوگل همان کاری را که با Parler کرد با تلگرام انجام دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، مارک گینزبرگ روز دوشنبه از واحد Alphabet Inc شکایت کرد و از دادگاهی در کالیفرنیا خواست که برنامه پیام رسان تلگرام را از فروشگاه Google Play حذف کند زیرا این امر خشونت، افراط‌گرایی و یهودستیزی را تسهیل می‌کند. گینزبرگ سفیر بیل کلینتون در مراکش ادعا می‌کند از تلگرام، به ویژه پس از تحلیف جو بایدن به عنوان رئیس جمهور، برای تهدید، تشویق و هماهنگی خشونت نژادپرستانه استفاده شده است. وی خاطرنشان كرد كه پس از شورش ۶ ژانویه در پایتخت آمریكا، گوگل پارلر را از فروشگاه برنامه خود به حالت تعلیق درآورد زیرا تعدادی از کاربران از آن برای ترویج خشونت استفاده می‌کردند.
گینزبرگ می‌گوید: Google هیچ اقدامی علیه تلگرام انجام نداده است. در مقایسه با اقدامی که علیه Parler انجام داده است تا Telegram را مجبور به بهبود سیاست‌های تعدیل محتوای خود کند. وی شکایت مشابهی را در ۱۷ ژانویه علیه اپل Inc که پس از شورش Parler را نیز از فروشگاه برنامه خود بیرون کشیده بود، مطرح کرد.

پاول دوروف بنیانگذار تلگرام، هفته گذشته گفت که مجریان این شرکت صدها پست را در پی شورش کاپیتول حذف کرده‌اند و خواستار خشونت نیستند. این شرکت روز سه شنبه در بیانیه‌ای گفت: تلگرام از یک سیستم تعدیل نیرومند استفاده می‌کند. به عنوان بخشی از تعهد طولانی مدت این شرکت در زمینه مبارزه با تروریسم و ​​مبارزه با سوءاستفاده، تلگرام با ارائه گزارش‌های شفافیت روزانه با رهبران صنعت، دولت‌ها و سیاست‌گذاران در سراسر جهان همکاری می‌کند. این شرکت همچنین از طریق استفاده از نظارت خودکار و دستی بر محتوا، کاربران را کنترل می‌کند.

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.