about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

گوگل به نفع سیاست‌های هند، در این کشور لپ‌تاپ کروم‌بوکی می‌سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ,«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت و گوگل، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که این شرکت درحال همکاری با اچ‌پی برای تولید کروم‌بوک در هند است. این برنامه ظاهراً در راستای برنامه دولت هند موسوم به Make in India اجرا می‌شود که توسعه کارخانه‌ها در هند را دنبال می‌کند.

آغاز تولید کروم‌بوک‌های گوگل و اچ‌پی از امروز در هند

کروم‌بوک‌های گوگل با همکاری اچ‌پی در مرکز Flex Facility در نزدیکی کلان‌شهر «چنای» ساخته می‌شود که اچ‌پی از سال 2020 لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهای دسکتاپ خود را در آنجا تولید می‌کند. تولید این کروم‌بوک‌های جدید از امروز، دوم اکتبر 2023، آغاز می‌شود و قرار است پاسخگوی نیاز بخش آموزش هند باشد.

این لپ‌تاپ‌ها که از سیستم‌عامل ChromeOS استفاده خواهند کرد، با قابلیت‌های دسترسی‌پذیری داخلی و ویژگی‌های امنیتی برای استفاده‌های تحصیلی تولید می‌شوند. این همکاری می‌تواند نرخ استفاده از فناوری در مدارس هند را بالا ببرد و به تحول دیجیتال در حوزه آموزش این کشور کمک کند.

این برنامه همچنین به گوگل کمک خواهد کرد تا در بازار لپ‌تاپ‌های هند رقابت بهتری با تولیدکنندگان محصولات ویندوزی نظیر دل و ایسوس داشته باشد. به‌علاوه، این استراتژی به نفع دولت هند خواهد بود که از طریق یک برنامه 2 میلیارد دلاری سعی دارد غول‌های فناوری را به احداث خط تولید در این کشور ترغیب کند.

از زمان تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین، بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری به‌دنبال گسترش خطوط تولید خود به کشورهای دیگر بوده‌اند. هند با جمعیت 1.4 میلیارد نفری و اقتصاد درحال‌توسعه، یکی از بهترین گزینه‌ها برای این شرکت‌ها محسوب می‌شود و حالا گوگل بزرگ‌ترین نامی است که می‌خواهد به تولید محصولات خود در این کشور بپردازد.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.