about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

محققین دکتر وب گوشی های هوشمند کپی و جعلی برندهایی معروفی مانند شیائومی را شناسایی کرده اند که دارای در پشتی برای هک حساب های واتس اپ هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گوشی های اندرویدی فیک مرتبط با برندهای معروف، بندرگاه تروجان هایی شده اند که در جهت هدف قرار دادن اپلیکیشن های پیام رسانی واتس اپ و واتس اپ بیزنس طراحی شده اند. 

این بدافزار که دکتر وب آن را در جولای 2022 منتشر کرد، در پارتیشِن های سیستم دست کم چهار گوشی هوشمند مختلف شناسایی شده است. این 4 مدل گوشی عبارتند از:

  • پی 48 پرو
  • ردمی نوت 8
  • نوت 30 یو
  • مِیت 40

این دستگاه های مورد هدف قرار گرفته نسخه کپی مدل های معروف گوشی همراه هستند. لازم به ذکر است این گوشی ها دارای سیستم های عامل نسخه قدیمی و منسوخ شده هستند.

در این گوشی ها دو فایل "/system/lib/libcutils.so" و "/system/lib/libmtd.so" به نحوی دستکاری شده اند که در صورت استفاده هر اپلیکیشن از کتابخانه سیستم libcutils.so، تروجان گنجانده شده در libmtd.so را به اجرا در می آورد. 

اگر اپلیکیشن هایی که از این کتابخانه ها استفاده می کنند، واتس اپ و واتس اپ بیزنس باشند، libmtd.so در پشتی سومی را راه اندازی خواهد کرد که وظیفه اصلی آن دانلود و نصب پلاگین های اضافی از یک سرور راه دور بر روی دستگاه های نا ایمن خواهد بود. 

این در پشتی ها و ماژول های دانلود شده به نحوی عمل می کنند که بخشی از اپلیکیشن های مورد هدف قرار گرفته می شوند. بنابراین مهاجمین خواهند توانست به فایل های اپلیکیشن های هدف قرار گرفته دسترسی پیدا کنند و فعالیت های زیر را در آن صورت دهند:

  • خواندن چت ها
  • ارسال پیام های اسپم 
  • گوش دادن و اختلال در تماس های تلفنی
  • اجرای دیگر فعالیت های مخرب

توصیه می شود برای دوری از این خطرات، گوشی های هوشمند خود را از فروشگاه های معتبر و رسمی خریداری کنید. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.