about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گلوبال فاندریز، تامین‌کننده‌ی اصلی تراشه‌های AMD به‌تازگی اعلام کرد که به‌دلیل عدم توانایی مالی، قادر به تولید تراشه‌های ۷ نانومتری نسل بعدی نخواهد بود.

 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛AMD چندی پیش اعلام کرد که تراشه‌های ۷ نانومتری خود را به‌کمک TSMC تولید خواهد کرد؛ خبری که در ابتدا قدری غیرمنتظره به‌نظر می‌رسید؛ اما اکنون با انتشار خبر جدیدی از سوی گلوبال فاندریز، ابهامات در این باره برطرف شده است. گلوبال فاندریز، تامین‌کننده‌ی اصلی تراشه‌های نسل فعلی رایزن و رادئونِ AMD، روز سه‌شنبه به‌طرز غیر منتظره‌ای اعلام کرد که تمام فعالیت‌های خود برای توسعه‌ی پردازنده‌های نسل بعدی ۷ نانومتری را متوقف خواهد کرد. این شرکت همچنین هیچ برنامه‌ای برای توسعه‌ی فناوری‌های ۵ و ۳ نانومتری نیز ندارد.

گلوبال فاندریز که در ابتدا به‌عنوان یکی از کسب‌وکارهای AMD فعالیت می‌کرد و در سال ۲۰۰۹ از این شرکت جدا شد، درباره‌ی علت تصمیم جدید خود می‌گوید که در رقابت با رقبای اصلی‌اش یعنی سامسونگ و TSMC قادر به صرف میلیاردها دلار برای توسعه‌ی خطوط جدید تولید نیست. در عوض این شرکت درنظر دارد که تمرکز خود را به تولید پردازنده‌های نسل فعلی ۱۲ و ۱۴ نانومتری معطوف کند و تولید محصولات مرتبط با این فناوری را گسترش دهد.

در همین حال، AMD تایید کرده است که محصولات ۷ نانومتری بعدی خود از جمله CPU-های Zen 2 و پردازنده‌های گرافیکی Navi را با همکاری TSMC تولید خواهد کرد. این محصولات حیاتی به AMD کمک خواهند کرد تا در میدان رقابت با اینتل باقی بماند و احتمالا بتواند تراشه‌های ۱۰ نانومتری این شرکت را نیز پشت‌ سر بگذارد.

AMD در گفتگو با وب‌سایت مارکت‌واچ اعلام کرد که کنار کشیدن GlobalFoundries از تولید تراشه‌های ۷ نانومتری، می‌تواند ظرفیت تولید این شرکت را تحت تاثیر قرار دهد؛ اما در ادامه افزود که همکاری با یک تولیدکننده‌ی واحد، توسعه‌ی محصولات ۷ نانومتری را آسان خواهد کرد. با این حال، این شرکت به همکاری خود با گلوبال فاندریز در تولید تراشه‌های نسل فعلی رایزن و رادئون ادامه خواهد داد. لیزا سو، مدیرعامل AMD می‌گوید:

تاسیسات ۱۲ و ۱۴ نانومتری گلوبال فاندریز، بخش بزرگی از حجم تولید ما را حفظ خواهد کرد.

سال گذشته، گلوبال فاندریز اعلام کرد که تراشه‌های ۷ نانومتری این شرکت در سال ۲۰۱۸ از راه خواهند رسید و تراشه‌های ساخته‌شده با استفاده از لیتوگرافی به‌وسیله‌ی اشعه‌ی ماوراء بنفش (EUV) تا سال ۲۰۱۹ عرضه خواهند شد. با این حال، حرکت به سمت لیتوگرافی ۷ نانومتری، یک جهش بزرگ از فرآیند ساخت فعلی ۱۲ و ۱۴ نانومتری محسوب می‌شود و بنا به گزارش‌ها، برای یک خط تولید واحد، بیش از ۱۰ میلیارد دلار هزینه دربرخواهد داشت. شرکت اماراتی مبادله که سرمایه‌گذار گلوبال فاندریز است، ظاهرا تمایلی ندارد که چنین مبلغ هنگفتی را برای شرکتی که هرگز سودی از آن به‌دست نیاورده است، تامین کند.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.