about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

یک استارت‌آپ فعال در زمینه اینترنت اشیا ماهواره‌ها به منظور گسترش شبکه خود در سطح جهان سرمایه جدید دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ مایریوتا (Myriota) که در زمینه فناوری‌های اینترنت اشیا فعالیت می‌کند به تازگی سرمایه‌ای معادل 28 میلیون دلار استرالیا جذب کرده است. این مبلغ توسط شرکت‌های «Hostplus» و « Main Sequence Ventures» پرداخت شده است. از دیگر سرمایه‌گذاران این شرکت می‌توان به  مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull)، نخست‌وزیر سابق استرالیا، «Singtel Innov8»، «Boeing Horizon»، « In-Q-Tel»، « Right Click Capital» و «South Australian Venture Capital Fund» هستند. با توجه به مبلغ یاد شده این شرکت هم‌اکنون بیش از 50 میلیون دلار استرالیا ارزش دارد.

الکس گرانت (Alex Grant)، مدیرعامل و هم بنیان‌گذار مایریوتا گفت:

ما به کمک سرمایه جدید جذب شده به گسترش شبکه ماهواره‌ای خود ادامه می‌دهیم تا یک راه‌کار مقرون به صرفه، دوستدار محیط‌زیست و قدرتمند را برای در دسترس قرار دادن اطلاعات به مشتریان ایجاد کنیم.

با توجه به گزارش مایریوتا، این شرکت قصد دارد تعداد ماهواره‌های شبکه خود را از 4 عدد در حال حاضر به 25 عدد در سال 22 افزایش بدهد. همچنین در تلاش است تا در طول 2 سال آینده تعداد کاربران خود را تا 50 درصد افزایش داده به رشد خود در سطح بین‌المللی ادامه دهد. هدف نهایی این شرکت ارائه اینترنت ماهواره‌ای کم‌هزینه، کم‌مصرف و ایمن به برای اتصالات اینترنت اشیا در سراسر زمین است.

مایریوتا در اوایل سال 2018، در مجموع 15 میلیون دلار از Boeing HorizonX Ventures، Singtel و Right Click Capital دریافت کرده بود تا به هدف خود دست پیدا کند. مدت کمی پس از دریافت این بودجه مایرویتا 4 ماهواره و یک ایستگاه زمینی را از شرکت خدمات داده «ExactEarth» را خریداری و ، تعدادی از کارمندان آن را به استخدام خود در آورد. همچنین در آگوست 2019 قراردادی با Optus Business امضا کرد تا برقراری اتصالات موبایلی را به طرح‌های خود اضافه کند.

گرانت ادامه داد:

در گذشته کسب‌وکارهایی که از دارایی‌های که باید از راه دور کنترل می‌شدند؛ بهره‌مند بودند، نمی‌توانستند به اتصالات مقرون به صرفه دسترسی داشته باشند؛ اما ماهواره‌های کوچک راه‌کاری به صرفه و قابل‌دسترس به حساب می‌آید.

وی افزود:

ما توانستیم به واسطه ترکیب شبکه‌های ملی Optus با ماهواره‌های نانو خود یک‌راه کار اینترنت اشیا جامع را ارائه داده، چالش اتصالات موجود در استرالیا را برطرف کنیم.

مایریوتا همچنین در گذشته قراردادی را با موسسه علوم دریایی استرالیا (AIMS) امضا کرده است تا با استفاده ماهواره‌های موجود در مدار لئو (LEO)، فناوری خود را با نظارت روی اقیانوس آزمایش کند. ملانیا اولسن (Melanie Olsen)، مدیر گروه توسعه فناوری این موسسه شرح داد:

از آنجایی که آن‌ها به ماهواره‌های مدار لئو متصل هستند، از به وجود آمدن مشکلاتی مانند کاهش کیفیت اتصالات و مناطق تحت پوشش جلوگیری می‌کند که در شبکه‌های تلفن همراه سنتی رایج بودند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/12/01 - 16:22- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان

قطارهای آلمان لحظه‌ای ایستادند؛ حمله سایبری سنگین، اپ و سایت دویچه بان را برای ساعاتی فلج کرد.

گابن شبکه‌های اجتماعی را محدود کرد

گابن به‌دلیل محتوای نفرت‌پراکن و توهین‌آمیز، شبکه‌های اجتماعی را محدود کرد.

پایگاه
1404/12/01 - 16:17- سایرفناوری ها

پایگاه داده مکانی مدارس کشور ایجاد می‌شود

تفاهم‌نامه دوجانبه شرکت ملی پست ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور و با هدف ایجاد، تکمیل و بهره‌برداری از پایگاه داده مکانی مدارس و تدوین اطلس جامع اطلاعات مدارس کشور به امضا رسید.