about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

شرکت امنیتی Cybereason طی گزارشی مدعی شد که سه گروه از هکرهای چینی چند سال است که آسایش را از ارائه دهندگان بزرگ خدمات مخابراتی جنوب شرقی آسیا سلب کرده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق ادعای شرکت امنیتی Cybereason دست کم 5 ارائه دهنده بزرگ خدمات مخابراتی و ارتباطات از راه دور جنوب شرقی آسیا طی سال های گذشته توسط گروه جاسوسی سایبری چین مورد هک قرار گرفته اند.

این ارائه دهندگان مخابراتی دارای ده ها میلیون مشتری می باشند. 

بر اساس این مطالعات، تصور می شود هدف مهاجمین از این حملات، تداوم دسترسی به ارائه دهندگان خدمات ارتباط از راه دور و جاسوسی سایبری از طریق جمع آوری اطلاعات حساس و در خطر قرار دادن دارایی های مهم مانند دامین های کنترل کننده و سرورهای اکسچنج مایکروسافت باشد. 

Cybereason در گزارش خود این خوشه فعالیت ها را به سه گروه هکری چینی نسبت داد:

  • گروه Gallium ( Soft Cell )
  • گروه Naikon APT
  • TG-3390 ( APT27 یا Emissary Panda )

 این سه گروه با استفاده از تکنیک های مختلفی یک ارائه دهنده را مورد هدف قرار می دهند و به شبکه آن نفوذ می کنند. آن ها این قابلیت را دارند تا سال ها در شبکه قربانی فعال بمانند. اولین حملات آن ها به سال 2017 بازمی گردد. (از سال 2017 تا الان در شبکه فعال هستند.)

Cybereason مدعی شد که این سه گروه با وجود چینی بودن، با یکدیگر همکاری ندارند و تا به الان هیچ گونه ارتباطی میان آن ها مشاهده نشده است. 

این شرکت گفت:

شاید هم این سه گروه با یکدیگر ارتباط داشته باشند اما ما تا به الان ارتباطی را شناسایی نکرده ایم. 

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.