about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دو تن از اعضای ارشد اتحادیه‌ی اروپا گفته‌اند فیس‌بوک و‌ توییتر و گوگل باید درزمینه‌ی مبارزه با پخش اخبار جعلی ،گزارش ماهانه‌ را در دسترس همه قرار دهند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در ساعات اولیه‌ی امروز، دو تن از اعضای ارشد اتحادیه‌ی اروپا با واردکردن اتهام به روسیه و چین درزمینه‌ی اشاعه‌ی اخبار جعلی اعلام کردند شرکت‌های فیس‌بوک، توییتر و گوگل باید گزارش مربوط به مبارزه با انتشار اطلاعات غلط را ماهانه‌ منتشر کنند.

طبق گفته‌های جوزپ بورل، مدیر بخش سیاست‌های خارجی اتحادیه‌ی اروپا و ورا جوروا، کمیسیونر دادگستری اتحادیه‌ی اروپا، این اتحادیه نگران پخش اطلاعات غلط در فضای وب است. در چند وقت اخیر، این نگرانی به دلیل دنیاگیری ویروس کرونا بیش‌ازپیش افزایش پیداکرده است. همچنین، اعضای ارشد اتحادیه‌ی اروپا به تلاش بیگانه‌ها برای نفوذ در اروپا از طریق پخش اطلاعات نادرست اشاره می‌کنند.

ورا جوروا در کنفرانسی خبری اعلام کرد:

پخش این‌گونه اطلاعات غلط نه‌تنها روی دموکراسی‌های ما اثر منفی می‌گذارد؛ بلکه باعث آسیب‌رساندن به شهروندانمان می‌شود. همین اخبار می‌توانند باعث ایجاد آثار منفی روی اقتصاد اروپا شوند و فعالیت‌ها و پاسخ‌های مقام‌های رسمی دولتی را رد کنند. در پی این اتفاق، اقدامات درزمینه‌ی بهداشت [برای مهار کووید ۱۹] نیز بیهود خواهند بود.

جوروا در ادامه‌ی سخنان خود می‌گوید پخش‌کنندگان اخبار جعلی در چند وقت اخیر مانوری ویژه روی واکسن ویروس کرونا داده‌اند. او می‌گوید مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد تمایل ساکنان آلمان برای واکسینه‌شدن در برابر ویروس کرونا فقط در دو ماه ۲۰ درصد کاهش پیداکرده است. 

جوروا معتقد است پلتفرم‌های آنلاین باید ماهانه گزارش‌های خاصی منتشر کنند و در آن‌ها به جزئیات اقداماتشان برای مبارزه با اشاعه‌ی اخبار جعلی اشاره کنند. همچنین، این شرکت‌ها در گزارش خود باید به اقداماتی بپردازند که برای ترویج محتواهای معتبر و جلوگیری از انتشار اطلاعات‌ غلط و تبلیغات نادرست مربوط به ویروس کرونا انجام داده‌اند.

کمیسیونر دادگستری اتحادیه‌ی اروپا همچنین مدعی شده است اپلیکیشن چینی تیک‌تاک که محلی برای به اشتراک‌گذاری ویدئوهای کوتاه به‌حساب می‌آید و بسیار محبوب است، به‌زودی درزمینه‌ی انتشار اطلاعات نادرست در پلتفرمش تلاش خواهد کرد. درواقع طبق گفته‌های ورا جوروا، تیک‌تاک به همراه گوگل، فیس‌بوک، توییتر و البته موزیلا نظام‌نامه‌ی اخلاقی خاصی تنظیم و امضا کرده‌اند تا با اشاعه‌ی اخبار جعلی مقابله کنند. 

جوزپ بورل، مدیر بخش سیاست‌های خارجی اتحادیه‌ی اروپا، نیز در بخشی از سخنانش به موضوع اخبار جعلی اشاره‌کرده است. او از مبارزه علیه انتشار اخبار جعلی به‌عنوان جنگی یاد می‌کند که جنگجویانش به‌جای داشتن شمشیر، از صفحه‌کلید دستگاه‌هایشان استفاده می‌کنند.

بورل می‌گوید:‌

افراد بیگانه و برخی از کشورهای خاص نظیر روسیه و چین مشغول انجام عملیاتی هدفمند برای نفوذ به اتحادیه‌ی اروپا و راه‌اندازی پویش‌های اشاعه دهنده‌ی اطلاعات غلط هستند. اقدامات بیگانه‌ها نه‌تنها اتحادیه‌ی اروپا، بلکه همسایگانمان و دیگر مناطق دنیا را هدف قرار داده است.

مدیران اجرایی اتحادیه‌ی اروپا قصد دارند با انجام اقداماتی خاص نظیر تغییر در استراتژی‌های ارتباطی و دیپلماسی با بیگانه‌ها مقابله کنند و میزان حمایت خود را از رسانه‌های مستقل و نهادهای فعال در حوزه‌ی راستی آزمایی اخبار و پژوهشگران را افزایش دهند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.