about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

سازمان FSB روسیه جاسوسی بودن عینک هوشمند فیس بوک را رد نمی‌کند. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عینک‌های هوشمند ری بن استوریز فیس بوک (Facebook Ray-Ban Stories) ممکن است در روسیه به‌عنوان یک ابزار جاسوسی شناخته شوند. 

سازمان اف‌اس‌ب (FSB) در پاسخ به درخواست نشریه اینترنتی تی‌جِی (TJ) روس مبنی بر قانونی بودن استفاده از این عینک‌ها در کشور اعلام کرد:

خصوصیات ساختاری‌ای که این عینک‌ها می‌توانند داشته باشند امکان می‌دهند آن‌ها را در دسته ابزارهای فنی ویژه تقسیم‌بندی کرد که مختص دریافت غیرقانونی اطلاعات هستند. نشانه‌های ارتباط این ابزارها با ابزارهای فنی ویژه مختص دریافت اطلاعات در  تبصره 1 ماده 138.1 قوانین کیفری فدراسیون روسیه در اصلاحیه قانون فدرال شماره 308-ФЗ№ مورخ 2 آگوست 2019 ذکرشده‌اند. 

اف‌اس‌ب با استناد به تبصره ماده 138.1  قوانین کیفری فدراسیون روسیه عینک مورداشاره را در دسته ابزارهای جاسوسی طبقه‌بندی می‌کند. این ماده، برای تولید، خریدوفروش چنین ابزارهایی تا چهار سال حبس به‌عنوان مجازات در نظر گرفته است. 

در حال حاضر، خرید رسمی عینک مذکور در روسیه امکان‌پذیر نیست و تنها از طریق خدمات شخص ثالث خارجی می‌توان اقدام به خرید کرد. هنوز مشخص نیست شهروندانی که مالک عینک هوشمند هستند به علت استفاده از آن‌ها مجازات خواهند شد یا خیر. اما پیش‌ازاین، صاحبان دستگاه‌هایی که به‌عنوان جاسوس‌افزار شناخته می‌شدند، جریمه و مجازات شده‌اند. 

نخستین عینک‌ هوشمند فیس بوک که با همکاری شرکت ری بین در 9 سپتامبر ارائه‌شده مجهز به دو دوربین ۵ مگاپیکسلی است. این دو دوربین می‌توانند افزون بر تصویربرداری، تا حداکثر ۳۰ ثانیه به ضبط فیلم بپردازند. حافظه داخلی این محصول قادر به ذخیره حداکثر بیش از ۵۰۰ تصویر و ۳۰ ویدیوی کوتاه ۳۰ ثانیه‌ای است. ری بن استوریز با قیمت ۲۹۹ دلار یک تاچ‌پد روی بدنه، بلندگوهای داخلی، سه عدد میکروفون و یک قاب شارژ نیز دارد.

منبع:

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.