about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

ایالت احمدآباد هند هر روز شاهد 230 قربانی جرایم سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در 91 روز گذشته، هر روز 230 فرد در احمدآباد هند از سوی مجرمان سایبری از طریق تماس‌های تلفنی، پیامک‌ها و لینک‌های شغلی جعلی «WFH»، که از طریق کانال تلگرام به اشتراک گذاشته می‌شد، مورد کلاهبرداری قرار می‌گرفتند. این به معنای نزدیک به 10 قربانی در هر ساعت است.

واحد جرایم سایبری (CID) گجرات ظهور تاکتیک‌های جدید مهندسی اجتماعی را در این دوره مشاهده کرده است. در نتیجه، پلیس هند از طریق پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و خط کمک خود هشدارهایی صادر کرد و از شهروندان خواست تا در برابر پیام‌های اس‌ام‌اس جعلی که ظاهراً امتیاز کارت اعتباری دریافت می‌کنند، برنامه‌های فریبنده که از طریق طرح‌های جعلی دورکاری و وب‌سایت‌های فیشینگ درآمد را وعده می‌دهند، با تلاش برای به دست آوردن جزئیات کارت‌های اعتباری، هوشیار باشند.

طبق گزارش واحد جرایم سایبری احمدآباد، از حدود 1700 تماس دریافت شده روزانه 1930 از سراسر گجرات در یک روز، تقریباً 400 تا 425 تماس در مورد کلاهبرداری مالی است در حالیکه حدود 125 تا 140 تماس مربوط به جرایم انجام شده در سیستم‌عامل‌های رسانه‌های اجتماعی و موارد اخاذی است.

سوبود اوُددرا (Subodh Odedra)، رئیس واحد جرایم سایبری گجرات هند فاش کرد که تعداد فزاینده‌ای از شهروندان که شماره تلفن‌های مرتبط با مجرمان سایبری را گزارش می‌کنند، از سوی عاملان تحت فشار قرار می‌گیرند. به عنوان مثال، اوُددرا ادعا کرد که بیش از 30 هزار سیم‌کارت پس از گزارش شهروندان به خط کمک غیرفعال شد. در ماه آوریل امسال، گروه ضد تروریسم «SOG» و واحد جرایم سایبری به همراه وزارت ارتباطات (DoT) هند عملیات مشترکی را در سراسر ایالت برای هدف قرار دادن فروشندگان صادرکننده سیم‌کارت براساس اسناد جعلی آغاز کردند. وزارت ارتباطات در گجرات تقریباً 29552 مورد سیم‌کارت جعلی صادر شده با استفاده از فرم‌های جعلی با عکس‌های یکسان اما نام‌ها و آدرس‌های متفاوت را کشف کرد.

با این حال، موکِش چادوری (Mukesh Chaudhry)، مشاور جرایم سایبری پلیس جیپور، تأکید کرد که غیرفعال کردن سیم‌کارت‌ها ممکن است فشار موقتی ایجاد کند، اما بعید است که تأثیر پایداری داشته باشد. چادوری گفت :

«اکثر مجرمان دخیل در کلاهبرداری شغلی و کلاهبرداری از کارت اعتباری از باراتپور (Bharatpur)، آلوار (Alwar)، ماتورا (Mathura) و «Nuh» هستند که مجموعاً 50 درصد از موارد کلاهبرداری آنلاین را تشکیل می‌دهند. اخیراً با اتباع نیجریه‌ای مواجه شده‌ایم که با باندهای محلی همکاری می‌کنند.»

وی اظهار داشت که اکثر مجرمان سایبری طبق قانون فناوری اطلاعات (IT) به دلیل مجازات‌های ناکافی و مدیریت ضعیف مدارک الکترونیکی در پرونده‌های قضایی، وثیقه را تضمین می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟