about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

گزارش جدید گوگل درباره حملات دولتی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گوگل در گزارشی که اخیراً در مورد امنیت سایبری منتشر کرده اعلام کرد که ماهانه، حداقل 4 هزار حمله سایبری با پشتوانه دولتی را به مشتریانی از این شرکت که هدف این حملات قرار می‌گیرند، گزارش می‌کند و آن‌ها را در جریان نواقص امنیتی خودشان قرار می‌دهد.
این شرکت بزرگ فناوری در جهان، پیش‌ازاین نیز هر از گاهی حفره‌های امنیتی، آسیب‌پذیری‌ها و حملات سایبری را به مشتریانش اطلاع می‌داد و نسبت به در اختیار قرار دادن راهکارهای آموزشی برای برطرف کردن این معضلات امنیتی نیز اقدام می‌کرد.
گوگل، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات در جهان است و با توجه به سوابقی که در افشای اطلاعات خصوصی کاربران نزد مقامات دولتی آمریکایی دارد، به اعتقاد برخی کارشناسان از بزرگ‌ترین عوامل نقض حریم خصوصی در جهان است، موضوعی که تاکنون گوگل از پذیرش آن سر باز زده است.
البته گوگل، تنها شرکت آمریکایی نیست که سوابق این‌چنینی دارد و اغلب شرکت‌های بزرگ آمریکایی در زمینه فناوری اطلاعات و تجهیزات وابسته نظیر مایکروسافت هم در این زمینه دارای پرونده هستند. تأکید گوگل بر دولتی بودن این حملات در سطح جهان، احتمالاً جزو پروژه بلندمدت این شرکت در هموارسازی مسیر اعمال تحریم‌های سایبری ایالات‌متحده علیه کشورهایی است که در تقابل با سیاست‌های آمریکا هستند. البته تاکنون خبری مبنی بر نام بردن گوگل از کشورهایی که چنین حملاتی را انجام می‌دهند در رسانه‌ها منتشر نشده است.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.