about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت امنیت سایبری Morphisec مدعی شد گروه هکری TA505 عامل کمپین سایبری جدید علیه موسسات مالی دنیا می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق ادعای محققین امنیتی شرکت Morphisec (مورفیسِک) گروه هکری TA505 در یک کمپین جدید، موسسات مالی فعال در چندین کشور دنیا را با استفاده از فایل های کم حجم اکسل مورد هدف قرار می دهد و اقدام به انتشار بدافزار می کند.

این حملات سازمان های مختلفی را در کانادا، آمریکا، هنگ کنگ، اروپا و.. مورد هدف قرار می دهند. موتور اسکن ویروس توتال گوگل نیز به ندرت توانسته آن ها را شناسایی کند.

این کمپین که MirrorBlast ( میرِر بلَست ) نام دارد اوایل سپتامبر آغاز شد. 

زنجیره آلوده سازی با ارسال سند مخربی از طریق ایمیل های فیشینگ آغاز می شود و سپس با استفاده از URL فید پراکسی گوگل، شیر درایو و وان درایو درخواست جعلی اشتراک گذاری فایل ارسال می کند. 

URL ها قربانی را به سایت های جعلی وان درایو یا شیر پوینت هدایت می کند. این کار می تواند کار شناسایی مهاجمین را دشوار کند. 

ماکرو کدهای اجرا شده در این حملات، تنها بر روی نسخه 32 بیتی آفیس اجرا می شود. این کد مسئول بررسی موارد ضد سند باکسینگ می باشد. 

مورفیسک معتقد است که گروه هکری روس TA505 یا همان Evil Corp ( اولیل کورپ ) مسئول این حملات است. این گروه هکری از سال 2014 فعالیت دارد و به دلیل استفاده از تروجان دریدکس و باج افزار لاکی مورد توجه قرار دارد. 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/13 - 16:28- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پروژه پهپادی در قطب جنوب

مدیرعامل سابق گوگل از پروژه پهپادهای قطب جنوب حمایت می‌کند.

همکاری
1404/07/13 - 13:33- هوش مصنوعي

همکاری ژاپن و شرکت اوپن اِی آی در بخش دولتی

ژاپن و شرکت اوپن اِی آی برای نوآوری هوش مصنوعی در بخش دولتی همکاری می‌کنند.

گسترش
1404/07/13 - 12:03- سایرفناوری ها

گسترش خدمات وب آمازون در ایالت تنسی

خدمات وب آمازون در حال گسترش مهارت‌های خود به اتحادیه فناوری مشاغل در ایالت تنسی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.