about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بعد از حمله سایبری دیروز به پمپ بنزین های ایران و اختلال در فرایند سوخت رسانی، گروهی به نام «گنجشک درنده» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت. ظاهرا این گروه، پیش از این مسئولیت حمله به راه آهن را نیز بر عهده گرفته بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک رسانه خارج از کشور در خبری مدعی شده است که گروه هکری «گنجشک درنده» با ارسال ایمیلی به این رسانه، مسئولیت این حمله سایبری و همچنین حمله به شرکت راه آهن را بر عهده گرفته است.

این گروه البته در بیانیه‌ای که در اختیار برخی رسانه‌های خارج از کشور گذاشته، اعلام کرده در جریان برنامه‌ ریزی برای این حمله سایبری متوجه ضعفی بزرگ در زیرساخت‌های کشور شده‌اند که می‌توانسته آسیب درازمدت‌تری ایجاد کند و صدمات بیشتری به جایگاه‌های سوختی برساند، اما آنها تصمیم گرفتند آسیب وسیع‌تری نرسانند.

این گروه همچنین اعلام کرده مسئولیت حمله سایبری چند ماه قبل به زیرساخت‌های وزارت راه و شهرسازی و سایت راه آهن را هم بر عهده می‌گیرد.

در جریان حمله سایبری که تیرماه امسال رخ داد، اختلال سایبری در سیستم‌های کامپیوتری کارکنان ستاد وزارت راه و شهرسازی ظاهر شد که در پی آن پورتال وزارتخانه و سایت‌های زیر پورتال آن از دسترس خارج شدند.

همچنین تابلوهای نمایشگر اطلاعات راه‌آهن تهران هم هک شد و پیغام‌هایی در صفحه نمایش ظاهر شد.

در آن زمان اطلاعیه‌ای از مراکز مسئول دولتی منتشر شد که نسبت به کنترل دسترسی ، به سرویس HP-INTEGERATED LIGHTS OUT و پیکربندی نادرست آن هشدار داد.

و همچنین تنها اقدام موثر دولت آن زمان اعلام این بیانیه ها بود ، که ( کم‌ توجهی به الزامات امنیتی ابلاغ شده از قبیل طرح امن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی در قبال حملات سایبری و هشدارهای مرکز مدیریت راهبردی افتا)، علت اصلی بروز حملات سایبری به وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه‌آهن بوده است.

آنچه که برخی از مسئولان سایبری غربی اذعان داشته اند این نکته است که یقینا یک کشور پشت این حملات است نه یک گروه هکری کوچک ! پس باید بررسی کنیم که این گروه هکری چه رد پاهایی در اقدامات خود برجای گذاشته است.

این گروه هکری که از دیروز در شبکه های اجتماعی سردرآورده ، همچنان در حال سخن پراکنی و طرح ادعاهایی در کانال های مجازی خود می باشد.

اولین اقدام موثر بعد از یک حمله سایبری شناسایی مبدا حمله می باشد ، سایبربان در آخرین تحقیقات و بررسی های خود به شواهدی دست پیدا کرده که شناسایی مبدا حمله را سهل و آسان خواهد کرد.

به زودی منتظر اعلام این شواهد و رسوایی این گروه هکری باشید.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.