about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گروه تروریستی طالبان کنترل اکثریت افغانستان را به دست گرفته و حال کشورها و شبکه‌های اجتماعی در حال واکنش نشان دادن به این موضوع هستند!

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛چند روز پیش تصویری عجیب از یک طالب در خیابان‌های کابل دیدم که در حال سجده شکر در خیابان بود، آن هم در حالی که در یک دست اسلحه‌ی کلاشینکف و در دست دیگر آیفون ۱۲ داشت. گروه تروریستی طالبان کنترل اکثریت افغانستان را به دست گرفته و حال کشورها و شبکه‌های اجتماعی در حال واکنش نشان دادن به این موضوع هستند! سیاست‌های دوگانه شبکه‌های اجتماعی در قبال افراد مختلف همیشه موجب بحث و گفتگوهای افراد شده است. در حالی که بسیاری از تروریست‌های جهان به سادگی در شبکه‌های اجتماعی توییتر، اینستاگرام و فیسبوک فعالیت می‌کنند، برخی دیگر اجازه‌ی دسترسی به آن‌ها را ندارند. اکنون که گروه تروریستی طالبان کنترل کشور افغانستان را به دست گرفته است، صحبت‌های ضد و نقیض زیادی درباره‌ی آینده‌ی افغانستان در شبکه‌های اجتماعی آغاز شده است. در حالی که وضعیت طالبان و شبکه‌ اجتماعی بسیار پیچیده شده است، آینده‌ی حضور این گروه تروریستی در شبکه‌های اجتماعی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

وضعیت گروه تروریستی طالبان و شبکه‌ اجتماعی
حتما اطلاع دارید که طالبان تنها در یک هفته توانست تا کنترل کشور افغانستان را به دست بگیرد. از طرفی دولت آمریکا هیچ یک از قوانین خود را در مورد این گروه تغییر نداده و هنوز آن را  به عنوان یک گروه تروریستی می‌شناسد اما هنوز اعضای این گروه در شبکه‌های اجتماعی تحت نظارت آمریکا فعالیت می‌کنند. در همین راستا سوالات زیادی درباره‌ی نحوه‌ی فعالیت آن در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. برای مثال خبرگزاری واشنگتن پست در مقاله‌ای عنوان کرده است که آیا این گروه مجاز به کنترل حساب‌های رسمی فیسببوک و توییتر دولت افغانستان است یا خیر؟ آیا اعطای دسترسی به حساب‌های رسمی این کشور در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به عنوان مشروعیت بخشیدن به آن‌ها در نظر گرفته شود یا خیر؟

در طی اشغال کشور افغانستان توسط طالبان، نیروهای این گروه از شبکه‌های اجتماعی برای اعلام پیروزی‌های خود استفاده کردند. اوایل روز دوشنبه، سخنگوی رسمی طالبان با استفاده از شبکه اجتماعی توییتر کنترل تمامیت شهر کابل (پایتخت افغانستان) را اعلام کرد و در ادامه گفت که اوضاع تحت کنترل است. از طرفی طالبان به طور رسمی از استفاده‌ی تمام خدمات برنامه‌ی واتس‌اپ منع شده است اما شواهد نشان داده که اعضای این گروه به سادگی از این برنامه استفاده می‌کنند. شبکه اجتماعی توییتر نیز سیاست کلی در قبال این گروه تروریستی ندارد اما اعلام کرده که در برابر حساب‌هایی که قوانین توییتر در برابر محتوای خشونت آمیز را نقض کند اقدام خواهد کرد. شبکه اجتماعی فیسبوک طالبان را به عنوان یک سازمان خطرناک معرفی کرده است و این بدان معنی است که اقدام به حذف حساب‌های مرتبط با این گروه تروریستی خواهد کرد و از طرفی هر گونه تشویق یا طرفداری از آن را حذف خواهد کرد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.