about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

محققین مدعی هستند گروه باج افزاری Luna Moth بدون استفاده از باج افزار اقدام به حمله و دریافت باج از قربانیان می کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کمی مهندسی اجتماعی، RAT های قابل دسترس و دیگر نرم افزارها همه آن چیزی هستند که گروه باج افزاری جدید Luna Moth (لونا ماس) برای نفوذ به سیستم قربانیان و دریافت باج به آن نیاز دارد.

محققین شرکت سیگنیا مدعی هستند لونا ماس بدون باج افزار اقدام به حملات باج افزاری می کند!

لونا ماس (ماه پروانه: نوعی پروانه دارای بال های بزرگ سبز رنگ) از طریق راه اندازی یک کمپین فیشینگ کلاسیک دستگاه های قربانیان را در معرض خطر قرار می دهد و هر گونه داده موجود را به سرقت می برد. مهاجمین در ایمیل های فیشینگ خود، درخواست پرداخت برای گرفتن اشتراک را ارائه می دهند. آن ها در این ایمیل، فایل پی دی افی همراه با شماره تلفن نیز قرار داده اند تا افراد بتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با آن ها تماس بگیرند. 

تماس قربانیان توسط یک بازیگر مخرب جواب داده خواهد شد. بازیگر مخرب در این تماس تلاش خواهد کرد قربانیان را به سوی نصب RAT شناخته شده Atera سوق دهد و کنترل کامل دستگاه آن ها را به دست بگیرد. 

از دیگر ابزارهایی که مورد استفاده لونا ماس قرار دارد می توان به اِسپلَش تاپ، سینکرو، اِنی دِسک، سافت پرفکت نتورک اسکنر، شارپ شِیرز و آر کلون اشاره کرد. 

بازیگران مخرب می توانند با استفاده از این ابزار، فعالیت های جاسوسی اولیه را انجام دهند و ضمن دسترسی به دارایی اضافی موجود، اقدام به سرقت داده از شبکه های در معرض خطر کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
مدیر
1404/08/17 - 09:26- تروریسم سایبری

مدیر ارتباطات ایتالیا هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

ادعای
1404/08/17 - 09:09- جنگ سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به صنعت غلات اوکراین

کارشناسان شرکت امنیت سایبری اسلواکی «ESET» ادعا کردند که هکرهای روسی در حال استفاده از وایپرها علیه صنعت غلات اوکراین هستند.

مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.