about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اخیراً یک گجت نگهدارنده تلفن همراه در اتومبیل با ظاهری زیبا و کیفیت ساخت عالی ارائه شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هزاران نگهدارنده تلفن همراه در اتومبیل با حداقل قیمت یک دلار مشابه «eBay» و «AliExpress» وجود دارند. اما هر چند وقت یک بار، ایده جدیدی بهتر از بقیه برای کاربرد راحت‌تر تلفن همراه حین رانندگی ارائه می‌شود.

مخترع گجت جدید آن را با عنوان «نگهدارنده مناسب تلفن همراه ماشین» توصیف کرده است و توضیح داد که سادگی، نهایت ظرافت است.

این نگهدارنده ساده تلفن همراه ظاهر زیبایی دارد، زیرا از یک ماده مقاوم در برابر خراش ساخته شده که می‌تواند دستگاه تلفن همراه شما را به‌طور ایمن حفظ کند. علاوه بر این، از فنرهایی با چرخش 360 درجه استفاده می‌کند و با تمام تلفن‌های همراه به ضخامت 61 تا 75 میلی‌متر سازگار است.

با توجه به اطلاعات اولیه منتشر شده، این گجت با اکثر آفتاب‌گیرها سازگاری دارد و تلفن را می‌توان در هر 2 حالت عمودی و افقی نصب کرد. مخترع گجت، که اطلاعاتی در خصوص این وسیله را به تازگی در «Indiegogo» منتشر کرده، گفت که همه اینها به این دلیل است که برای دیدن صفحه نباید به‌طور خاص به تلفن نگاه کنید.

درصورت استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی، به عنوان مثال جی‌پی‌اس، باید کاملاً حواستان به جاده باشد و درک خوبی هم از مناظر داشته باشید.

در نگاه اول، آنچه به نظر می‌رسد کیفیت ساخت عالی این گجت است که آن را از دستگاه‌های دیگر متمایز می‌کند، اما اطلاعات بیشتر در روزهای آتی در Indiegogo به اشتراک گذاشته خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1404/07/06 - 17:55- هوش مصنوعي

ادغام ماژول‌های هوش مصنوعی در برنامه‌های آموزشی روسیه

وزارت آموزش و پروش روسیه ماژول‌های هوش مصنوعی را در برنامه‌های آموزشی ادغام کرد.

همکاری
1404/07/06 - 17:02- آمریکا

همکاری مرسدس‌بنز با متخصصان تراشه در سیلیکون‌ولی

مرسدس‌بنز، گروهی از متخصصان تراشه را جهت کار بر روی ایجاد نسل جدیدی از مغزهای محاسباتی گرد هم آورد.

همکاری
1404/07/06 - 15:52- هوش مصنوعي

همکاری انویدیا با هیتاچی جهت احداث کارخانه هوش مصنوعی

هیتاچی با همکاری انویدیا، کارخانه هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کند.