about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گجت جدید «TUNAI Square» به هدفون سیم‌دار امکان اتصال از طریق بلوتوث را می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چسباندن ایرپاد یا «Galaxy Bud» به گوش به این معنا نیست که شما حتما باید از بی‌سیم استفاده کنید. هدفون سیمی کاملاً خوب است و گاهی بهتر عمل می‌کند. اگر به دنبال تجربه بلوتوثی هستید، نیازی به خرید یک جفت جدید نیست.

تمام آنچه شما نیاز دارید چیزی شبیه به «TUNAI Square»، دستگاه طراحی شده برای پرکردن شکاف است که به هدفون سیم‌دار امکان اتصال از طریق بلوتوث با تلفن، استریو، «PMP» و موارد دیگر را می‌دهد.

این گیرنده مجهز به فناوری صوتی «Qualcomm aptX»، با دستگاه مورد نظر شما از طریق بلوتوث هماهنگ می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد تا از صداهای بی‌سیم باکیفیت و تماس‌های رایگان با هندزفری تا 7 ساعت فقط با یک بار شارژ لذت ببرید. گیرنده فوق همچنین دارای یک میکروفون داخلی و دکمه‌های توکار برای پخش، مکث وجستجوی آهنگ‌ها، بالا یا پایین کردن صدا و فعال‌سازی سیری یا دستیار گوگل است. به علاوه با وجود سیستم مدیریت کابلی یکپارچه، می‌توانید کابل هدفون خود را مرتب نگه دارید.

لازم نیست نزدیک دستگاه خود باشید. این گجت در مناطق باز تا 164 پا، برد چشمگیری دارد. بنابراین، هنگام نظافت منزل یا حضور در کنفرانس، می‌توان از این گیرنده استفاده کرد.

با وجود قیمت 54.99 دلار در خرده‌فروشی، می‌توان TUNAI Square را فقط با 45.99 دلار، یعنی با 16 درصد تخفیف، خریداری کرد. این مبلغ بسیار کمتر از یک جفت جدید ایرپاد است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.