about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

گام برداشتن روسیه برای ملی کردن اینترنت

وادین دنگین که در هفته گذشته این طرح را به پارلمان روسیه ارائه کرده بود، بیان می کند: "بیشتر شهروندان روسیه دوست ندارند که اطلاعات آنها از روسیه خارج شود و در اختیار کشورهای دیگر از جمله آمریکا قرار گیرد. چرا که اطلاعات آنها در آنجا مورد هک و سرقت NSA قرار می گیرد."

یکی از پیامدهای اصلی این طرح فشار بر شبکه های اجتماعی بزرگی است که در حال حاضر دفتر مستقر و رسمی در خاک روسیه ندارند. گفته می شود که روسیه از توییتر خواسته است که اقدام به راه اندازی یک دفتر محلی در خاک این کشور کند که توییتر این درخواست را تا کنون نپذیرفته است.

در صورت موافقت نمایندگان، این طرح در سال 2016 عملیاتی خواهد شد و دولت روسیه این اجازه را دارد تا با شرکتهای خاطی برخورد نماید. بیش از همه، این اقدام تبعات منفی را علیه جیمیل، فیسبوک و توییتر به دنبال دارد.

در همین حال انجمن ارتباطات الکترونیکی روسیه اشاره کرده است که این طرح به شدت به زیان کاربران روسی است و با تصویب آن، بسیاری از خدمات بین المللی اینترنتی دیگر امکان پذیر نخواهد بود.

آنچه مشخص است اینست که روسیه قدم های جدی را برای ملی کردن اینترنت بر می دارد.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.