about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

گام‌های اتحادیه‌ی اروپا برای قوانین سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی مجلس اروپا، اعلام کرد: بخش‌های حیاتی مانند انرژی و حمل‌ونقل، باید امنیت زیرساخت‌های دیجیتال خود را در برابر حملات سایبری تأمین کنند؛ بنابراین مجلس اتحادیه‌ی اروپا قصد دارد اولین قانون امنیت سایبری را تصویب کند. مسئول امور دیجیتال اتحادیه‌ی اروپا، گفت: «این قوانین می‌تواند گام بزرگی در راستای ارتقای سطح امنیت سایبری در اروپا باشد.» اتحادیه‌ی اروپا در پی ایمن کردن خدمات ابری خود در برابر حملات نیز است.
برخی کارشناسان گفته‌اند این اقدام اتحادیه‌ی اروپا می‌تواند برای شرکت‌های نوپای امنیت سایبری که در سال آینده می‌خواهند در حوزه‌ی امنیت سایبری فعالیت داشته باشند، یک امتیاز محسوب می‌شود.
همچنین بر اساس برخی گزارش‌ها، شرکت‌های بزرگ فناوری مانند گوگل نیز برای فعالیت در مرزهای این اتحادیه، نیازمند اجرای اقدامات امنیتی هستند. دلیل این کار کمک به حفظ زیرساخت‌های حیاتی این اتحادیه در برابر حملات سایبری، بیان شده است.
 یکی دیگر از مقامات این اتحادیه نیز گفت: الزام شرکت‌ها به ارائه‌ی گزارش حوادث امنیت سایبری، می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد و سازمان‌ها باید نشان دهند اقدامات مناسب امنیتی را اجرا کرده‌اند.
شایان‌ذکر است هنوز این قوانین به‌صورت رسمی در نیامده و باید به تأیید مجلس اروپا و دولت‌های عضو اتحادیه برسد.

 

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.