about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کیبورد هوشمند مجهز به دکمه لمسی

یک شرکت فناوری کیبورد هوشمندی طراحی کرده که دارای دکمه ای لمسی است که این دکمه لمسی با توجه به محتوای رایانه جعبه ابزار مرتبط را برای آن فراهم می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از نیواطلس، شرکت Logitech یک کیبورد وایرلس هوشمند در IFAبرلین رونمایی کرده است.  این کیبورد که برای طراحان دیجیتال و افراد خلاق مناسب است دارای یک دکمه لمسی میانبر است که ابزارهایی با توجه به محتوا را در نرم افزار موجود در پی سی یا مک فعال می کند.

کیبورد مذکور به نام Craft دارای یک دکمه هوشمند به نام Crown است که در بالای دستگاه سمت چپ قرار دارد. کاربر با لمس، ضربه یا چرخاندن این دکمه می تواند ابزارهای محبوب در نرم افزار خلق محتوا را کنترل کند.

 شرکت لوگیتک اعلام کرده این سیستم تشخیص می دهد کاربر چه زمان از نرم افزار استفاده می کند و جعبه ابزار مرتبط با آن را نمایان می کند.

به عنوان مثال با کمک این ویژگی می توان درخشندگی و کنتراست تصویر در فتوشاپ یا نوع قلم مو در اپلیکیشن رنگ آمیزی را تغییر داد یا حتی جدول متفاتوی در اکسل انتخاب کرد و در پردازشگر نرم افزار ورد سایز فونت را کوچک یا بزرگ کرد.

 بخش های شخصی سازی شده دربرنامه های فتوشاپ و Illustrato، پاور پونت و ورد را می توان دراین نرم افزار نیز اضافه کرد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.