about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه بین آمریکا و کویت، قراردادهایی در زمینه‌های آموزش عالی، نظامی، امنیت سایبری و حمل‌ونقل، بین دو کشور به امضاء رسید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه کویت و همتای آمریکایی‌اش، بر اساس برنامه 25 ساله توسعه همکاری‌ها، توافق کردند که با یکدیگر برای ارتقاء سطح استانداردهای حاکمیتی دولت کویت، مشارکت نمایند.
در این دوره از مذاکرات که دومین دور مذاکرات راهبردی بین دو کشور محسوب می‌شود و اولین دور آن در اکتبر 2016 برگزار شد، دو کشور متعهد شدند با یکدیگر در زمینه مقابله با تروریست نیز همکاری کنند. در بخش دیگری از این توافق گسترده، قرار شد تا سامانه‌های قدیمی فرودگاه بین‌المللی کویت، به‌روزرسانی شده و در سطوح بین‌المللی ازلحاظ امنیت قرار بگیرد. این سامانه‌ها، به دلیل قدیمی بودن، سطح بالایی از امنیت ندارند و آسیب‌پذیر هستند.

وزیر امور خارجه کویت در این رابطه گفت: «ما توافق‌نامه‌هایی مبنی برافزایش همکاری‌ها در زمینه تروریسم و اشتراک‌گذاری اطلاعات را با یکدیگر امضا کردیم. همچنین ما توافق کردیم تا با همکاری یکدیگر، حفره‌های امنیتی فرودگاه بین‌المللی کویت را برطرف نماییم.»
این وزیر کویتی، در بخش دیگری از صحبت‌های خود، ابراز امیدواری کرد در دور سوم مذاکرات تصمیمات مهمی در مورد ارتقا هر چه بیشتر امنیت سایبری کویت اتخاذ شود. دور سوم نشست‌ها، سال آینده برگزار خواهد شد.

کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، طی چند سال گذشته، وارد همکاری‌های گسترده امنیت سایبری با دولت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی شده‌اند و بیشتر این همکاری‌ها، زمانی صورت گرفت که موج جدیدی از ایران هراسی، توسط آمریکا در منطقه به راه افتاد.
آمریکا دائماً بر طبل ایران سایبری هراسی، در منطقه خلیج‌فارس می‌کوبد و مدعی است که این کشور، تهدیدی بالقوه، برای صنعت نفت و گاز این منطقه محسوب می‌شود. در اجلاس کمپ دیوید نیز، تعهدات گسترده امنیتی از طرف آمریکا به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، مبنی بر دفاع از آن‌ها در برابر تهدیدات سایبری ایران داده شد.
 

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.