about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه بین آمریکا و کویت، قراردادهایی در زمینه‌های آموزش عالی، نظامی، امنیت سایبری و حمل‌ونقل، بین دو کشور به امضاء رسید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه کویت و همتای آمریکایی‌اش، بر اساس برنامه 25 ساله توسعه همکاری‌ها، توافق کردند که با یکدیگر برای ارتقاء سطح استانداردهای حاکمیتی دولت کویت، مشارکت نمایند.
در این دوره از مذاکرات که دومین دور مذاکرات راهبردی بین دو کشور محسوب می‌شود و اولین دور آن در اکتبر 2016 برگزار شد، دو کشور متعهد شدند با یکدیگر در زمینه مقابله با تروریست نیز همکاری کنند. در بخش دیگری از این توافق گسترده، قرار شد تا سامانه‌های قدیمی فرودگاه بین‌المللی کویت، به‌روزرسانی شده و در سطوح بین‌المللی ازلحاظ امنیت قرار بگیرد. این سامانه‌ها، به دلیل قدیمی بودن، سطح بالایی از امنیت ندارند و آسیب‌پذیر هستند.

وزیر امور خارجه کویت در این رابطه گفت: «ما توافق‌نامه‌هایی مبنی برافزایش همکاری‌ها در زمینه تروریسم و اشتراک‌گذاری اطلاعات را با یکدیگر امضا کردیم. همچنین ما توافق کردیم تا با همکاری یکدیگر، حفره‌های امنیتی فرودگاه بین‌المللی کویت را برطرف نماییم.»
این وزیر کویتی، در بخش دیگری از صحبت‌های خود، ابراز امیدواری کرد در دور سوم مذاکرات تصمیمات مهمی در مورد ارتقا هر چه بیشتر امنیت سایبری کویت اتخاذ شود. دور سوم نشست‌ها، سال آینده برگزار خواهد شد.

کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، طی چند سال گذشته، وارد همکاری‌های گسترده امنیت سایبری با دولت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی شده‌اند و بیشتر این همکاری‌ها، زمانی صورت گرفت که موج جدیدی از ایران هراسی، توسط آمریکا در منطقه به راه افتاد.
آمریکا دائماً بر طبل ایران سایبری هراسی، در منطقه خلیج‌فارس می‌کوبد و مدعی است که این کشور، تهدیدی بالقوه، برای صنعت نفت و گاز این منطقه محسوب می‌شود. در اجلاس کمپ دیوید نیز، تعهدات گسترده امنیتی از طرف آمریکا به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، مبنی بر دفاع از آن‌ها در برابر تهدیدات سایبری ایران داده شد.
 

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.