about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کوالکام پیشتاز بازار جهانی چیپست ماژول اینترنت اشیا سلولی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که محموله‌های تراشه ماژول اینترنت اشیای تلفن همراه جهانی در 3 ماهه اول امسال 35 درصد رشد داشته و کوالکام (Qualcomm) با سهم 42 درصدی و رشد 30 درصدی در 9 منطقه از 10 منطقه کلیدی جهان، رهبری بازار را به دست آورده است.

براساس گزارش «Counterpoint Research»، چین منطقه کلیدی مصرف چیپست ماژول اینترنت اشیا سلولی در طول 3 ماهه بوده است.

به گفته کارشناسان، رایانه شخصی (PC)، روتر/CPE و صنعت، 3 برنامه برتر برای 5G بودند.

آنیش خاجوریا (Anish Khajuria)، تحلیلگر تحقیقاتی، گفت :

«کوالکام، «UNISOC» و «ASR»، 3 جایگاه برتر را در بازار جهانی چیپست ماژول‌های اینترنت اشیاء سلولی در 3 ماهه اول 2022 داشتند که تقریباً 75 درصد از کل محموله‌ها را تشکیل می‌دادند.»

کوالکام سبد تراشه‌های اینترنت اشیای خود را گسترش و راه‌حل‌های پریمیوم 4G و 5G را برای بخش‌هایی مانند خرده‌فروشی، خودرو، روباتیک صنعتی و شهرهای هوشمند هدف قرار داده است.

طبق گزارش فوق، کوالکام با چندین ارائه‌دهنده نرم‌افزار و فناوری صنعتی، از جمله مایکروسافت، زدتی‌ئی (ZTE)، بی‌ام‌و و بوش، برای تمرکز بر قابلیت‌های هوش مصنوعی با ارزش و قابلیت‌های اینترنت اشیا 5G، که به عنوان بخش «5G AIoT» نیز شناخته می‌شود، همکاری می‌کند.

نیل شاه (Neil Shah )، معاون پژوهشی کوالکام اظهار داشت :

«رقابت چیپست مودم سلولی در فضای ماژول اینترنت اشیاء با تعداد فزاینده‌ای از بازیکنانی که وارد بخش‌های « LPWA» با حجم بالاتر و رده پایین 4G LTE (Cat 1 و Cat 1 bis) می‌شوند، داغ می‌شود. با این حال، برنامه‌های کاربردی کم‌مصرف و کمتر پیشرفته‌تر در دهه آینده همچنان رواج خواهند داشت و می‌توانیم شاهد پذیرش راه‌حل‌های یکپارچه مبتنی بر SoC باشیم.»

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.