about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

29 تا 30 نوامبر، سالن کریستال پالاس بخارست، میزبان نسخه چهارم یکی از جذابترین حوادث هک کردن و INFOSEC در رومانی و جنوب شرقی اروپا است.

29 تا 30 نوامبر، سالن کریستال پالاس بخارست، میزبان نسخه چهارم یکی از جذابترین حوادث هک کردن و INFOSEC در رومانی و جنوب شرقی اروپا است. کنفرانسی با موضوع امنیت اطلاعات و هک در اروپای شرقی.

DefCamp  که فقط در 4 نسخه تنظیم شده، در پاییز امسال برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان را در مباحث زیر درگیر خواهد کرد: چگونگی سفر رایگان با حمل و نقل عمومی بخارست، سرقت کنترل ماشین خود، پروفایل هکر، PRISM، مشکلات امنیتی تلفن همراه، DDOS، شبکه سازی، شبکه‌های P2P، D & D APT، مهندسی اجتماعی، نظارت دوربین، تجزیه و تحلیل هدر، تحقیق برنامه امنیتی، NSA، اسنودن، نگرانی‌های حریم خصوصی، کارت‌های اعتباری، اسکن اینترنت مردم رومانی، قوانین کپی رایت، تضمین مدیریت سیستم با متخصصان صنعت رومانی و خارج از کشور در برگزاری سخنرانیها.

آندری آوادانی، موسس و هماهنگ کننده کنفرانس Defcamp  در بیانیه مطبوعاتی بیان کرد که این کنفرانس محلی برای تبادل ایده ها، رقابت کردن، گسترش دانش خود و دیدار با اشخاصی است که شما از دنیای مجازی می‌شناسید.

لیستی از مهمانان ویژه از جمله رائول کیزا، موسس و رئیس کارگزاران امنیتی وکارستن ایرام، رئیس دفتر پژوهش امنیت پایه نیز در این کنفرانس به چشم می‌خورد .

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.