about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کناره‌گیری مشاور ارشد اوباما در حوزه سایبر

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یکی از مشاوران ارشد باراک اوباما، در امور سایبری، پس از دو سال همکاری کاخ سفید را  ترک کرد. مدیران ارشد کاخ سفید تلویحاً این موضوع را تائید کرده‌اند.
وبگاه فدرال تایمز (Federal Times) در خبری اعلام کرد که آری شوارتز (Ari Schwartz)، مدیر ارشد امنیت سایبری شورای امنیت ملی آمریکا (US National Security Council)، از سمت خود کناره‌گیری کرد.
کاخ سفید تا این لحظه درباره خروج ناگهانی شوارتز، سکوت کرده و دلیل خاصی را نیز برای این موضوع اعلام نکرده است؛ اما یکی از مقامات دولت فدرال دراین‌باره گفت، کناره‌گیری وی، برنامه ریزی شده بوده و شوارتز بعد از خروج از سمت خود در وبگاه خبری The Hill مشغول به کار شده است. این وبگاه خبری، یکی از وبگاه‌هایی است که انتشار اخبار و سیاست‌های کنگره آمریکا، جزو راهبردهای اصلی آن است و ورود یک مقام ارشد کاخ سفید به آن، می‌تواند موید دولتی بودن این پایگاه خبری آمریکایی باشد.

شوراتز، در بدو ورود به کاخ سفید، در بخش مدیریت سیاست‌های امنیت سایبری، آزادی‌های مدنی و سیاسی کاخ سفید مشغول به کار شد. بنا به اظهارنظر برخی از کارشناسان، این کناره‌گیری وی، به دلیل افزایش انتقادات به دولت، به خاطر جنگ سایبری میان روسیه، چین و آمریکا بوده است.
بنا به اعتقاد و ادعای کارشناسان آمریکایی، چین، منشأ حملات گسترده سایبری صورت گرفته علیه دولت فدرال و بخش‌های خصوصی در آمریکا است و همین موضوع سبب بروز تنش‌های گسترده‌ای در روابط دو کشور شده است. از طرفی تحلیل گران حوزه سایبری، ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر حملات یک جانبه چین یا روسیه و دفاع مطلق آمریکا را در این زمینه، سوال برانگیز می‌دانند.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.