about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کمک پهپادها به پستچی‌های آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یونایتد پاسل سرویس (United Parcel Service) اداره‌ی پست آمریکا به تازگی از نوعی پهپاد رونمایی کرده است که داخل کامیون‌های این سازمان قرار گرفته و در رساندن بسته‌ها به پستچی کمک می‌کند.
مقامات شرکت یونایتد پاسل ادعا می‌کنند آزمایش پهپاد یاد شده موفقیت‌آمیز بوده و این محصول می‌تواند از بالای کامیون اداره پست پرواز کرده، بسته را به صورت کاملاً خودکار به مقصد برساند و سپس به خودرو باز می‌گردد. البته گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد آزمایش دوم با شکست مواجه شده و پهپاد موقع بلند شدن و مسیریابی با اختلال مواجه شد؛ در نتیجه هنوز نمی‌توان از نمونه‌ی نهایی این دستاورد بهره‌مند شد.
مقامات شرکت یاد شده اعلام کردند هدف به کارگیری پهپادها، جایگزینی با اپراتور انسانی نیست و تنها می‌خواهند از حجم کاری آن‌ها کاسته یا رساندن بسته‌ها به مناطق دور از دسترس ساده‌تر شود.
مارک والاس (Mark Wallace)، مدیر اجرایی مهندسی یونایتد پاسل با اشاره به مناطق شهری گفت: «خودروهای حمل بار ما در بعضی مواقع مجبور می‌شوند برای رساندن یک بسته چندین کیلومتر را طی کنند.»
والاس اشاره کرد تحقیقات ما نشان می‌دهد اگر هر خودرو تنها 1.6 کیلومتر در روز مسافت کمتری طی کند، سالانه 50 میلیون دلار در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهد شد. شاید این فاصله کم به نظر برسد؛ اما نشان می‌دهد در طول سال حدوداً 106 هزار کیلومتر فاصله‌ی کمتری طی می‌شود.
یونایتد پاسل، با شرکتی به نام ورکهورس (Workhorse)، برای ساخت پهپادها و کامیون‌هاقرارداد همکاری امضا کرد. این کامیون‌ها ظاهری شبیه به ون معمولی داشته ولی در داخل خود فضایی بزرگی به اندازه‌ی نگهداری یک پهپاد دارد. پهپادهای یا شده می‌تواند تا 30 دقیقه پرواز کرده و محموله‌ای به وزن 4.6 کیلوگرم را با خود حمل کنند.
البته برای استفاده از فناوری مذکور اداره هوانوردی فدرال آمریکا (Federal Aviation Administration) باید مجوز آن را صادر کرده و پهپادها در خطر دید اپراتور خود باقی بمانند. این موضوع باعث می‌شود نتوان پهپادها را به محلی دور از ماشین حمل بار ارسال کرد.

 

تازه ترین ها
کمپین
1404/07/14 - 11:55- اروپا

کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری در اروپا

اتحادیه اروپا کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری علیه تهدیدات فیشینگ را آغاز کرد.

مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.

انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.