about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کمک هکرها به آشوب‌های ایران

کارشناسان معتقدند که هکرها به آشوب‌های ایران دامن می‌زنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ‌مؤسسه امنیت سایبری اسرائیلی چک پوینت (Check point)، به بررسی گروه‌های هکری در زمان اشوبهای ایران پرداخته است.

براساس اطلاعات منتشر شده چک پوینت (CPR)، فردای شروع تظاهرات، گروه‌های اختصاصی  در سیگنال و به‌ویژه در تلگرام و دارک وب ایجاد شد تا به آشوبگران کمک کنند تا محدودیت‌های مختلف دولت ایران را دور بزنند.

در درجه اول اتصال به اینترنت هدف بود، همچنین اعضای آنها در مواردی اطلاعات شخصی مقامات ارشد ایرانی را به اشتراک می‌گذارند و در مواردی به فروش می‌رسانند تا به آنها فشار بیاورند.

گروه‌های تلگرام از 900 تا 12 هزار عضو هستند؛ گروه‌های متعدد لیستی از پروکسی‌ها و وی‌پی‌ان (VPN) را ارائه می‌دهند که به دور زدن سانسور در ایران کمک می‌کند.

گروه دیگری به معترضان کمک می‌کند تا به سایت‌های رسانه‌های اجتماعی دسترسی پیدا کنند.

به طور خاص، گروه‌های هکری به مردم ایران اجازه می‌دهند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، اخبار و آنچه را که در مکان‌های مختلف می‌گذرد به اشتراک بگذارند، چیزی که دولت تلاش می‌کند از آن اجتناب و شعله‌ها را فروکش کند.

طبق معمول در این تظاهرات، گروه‌های هکری هستند که سعی می‌کنند از آشوب سود ببرند و اطلاعات ایران را بفروشند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.