about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کمک نظامی جدید آمریکا به اوکراین

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه بسته جدید کمک‌های نظامی به اوکراین را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بایدن در دیداری در ژاپن به رئیس‌جمهور اوکراین، ولدیمیر زلنسکی گفته است که ایالات متحده تمام تلاش خود را برای تقویت دفاع اوکراین در جنگ علیه روسیه انجام خواهد داد.
بایدن در دیدار با زلنسکی در حاشیه اجلاس سران گروه 7 (G7) می گوید که این بسته کمک نظامی شامل مهمات، توپخانه و خودروهای زرهی است.
این اقدام پس از آن صورت گرفته است که آمریکا به متحدان چراغ سبزی برای ارائه جت های جنگنده اف-16 (F-16) به اوکراین را نشان داده است.
هدف از این کمک، تامین تجهیزات میان مدت و بلندمدت برای اوکراین است.
هفته گذشته، وزارت دفاع ایالات متحده سی و هفتمین بسته کمکی به اوکراین از اوت 2021 را به ارزش 300 میلیون دلار، اعلام کرد.
ایالات متحده یک کمپین بین المللی برای کمک به اوکراین را رهبری می کند.
پس از شروع عملیات نظامی روسیه در فوریه 2022، آمریکا به سرعت اتحادی از کشورها را برای حمایت از کیف تشکیل داد.
اخیراً اوکراین اولین سیستم دفاع هوایی پاتریوت ایالات متحده و تانک های رزمی سبک فرانسوی ای ام اکس-10 (AMX-10) را دریافت کرده است.
علاوه بر سامانه‌های پاتریوت، غرب قصد دارد تانک‌هایی را برای تجهیز نیروهای اوکراینی برای تهاجم برای بازپس‌گیری مناطق تحت کنترل روسیه در شرق و جنوب به کیف ارائه کند.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.