about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

آمریکا به منظور تقویت امنیت سایبری اوکراین 8 میلیون دلار به این کشور کمک کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع آمریکا در تاریخ 3 مارس اعلام کرد دولت این کشور به منظور تقویت امینت سایبری اوکراین 8 میلیون دلار به این کشور کمک مالی می‌کند.

اعطای این مبلغ یاد شده در سومین نشست سایبری آمریکا و اوکراین اعلام شد. سازمان‌های آمریکایی در قالب این طرح پروژه امنیت سایبری بین‌المللی جدیدی را توسعه می‌دهند. بر اساس این طرح در طی 4 سال آینده، 38 میلیون دلار دیگر نیز برای تقویت امنیت سایبری اوکراین به این کشور داده می‌شود.

آمریکا در سال 2017 و اولین نشست مشترک سایبری میان آمریکا و اوکراین نیز اعلام کرده بود که 10 میلیون دلار به این کشور کمک می‌کند.

مبلغ یاد شده 2 ماه پس از این که اوکراین از پلیس فدرال آمریکا (FBI) در زمینه تحقیق روی حمله سایبری ارتش روسیه به شرکت انرژی «Burisma» درخواست کمک کرده بوده، برای این کشور در نظر گرفته شد.

در طول سومین نشست سایبری، نمایندگانی از وزارتخانه‌های دفاع، انرژی، امنیت داخلی و پلیس فدرال آمریکا پیرامون توسعه سیاست امنیت سایبری ملی، نگرانی‌های امنیتی 5G و مسائلی سیاست سایبری بین‌المللی با یکدیگر گفتگو کردند.

جوزف پنینگتون (Joseph Pennington)، معاون مدیر عملیات در سفارت آمریکا در کیف، رهبری نمایندگان آمریکایی را برعهده داشت.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.