about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شبکه‌های خصوصی 5G به بهبود عملکرد فرودگاه‌ها کمک می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اریکسون (Ericsson) در گزارش «Connected Aviation» خود اعلام کرد که فرودگاه‌ها برای عملیاتهای با شبکه‌های خصوصی 5G از طریق اتصال ایمن و قابل اعتماد، افزایش عملکرد 20 تا 40 درصدی را مشاهده می‌کنند.

این گزارش به این موضوع می‌پردازد که چگونه شبکه‌های خصوصی برای کمک به صنعت برای بهبود عملیات هوا و تجربه مشتری، افزایش توان عملیاتی و توانمندسازی نیروی کار مولدتر با استفاده از فناوری 4G و 5G آماده هستند.

چالش‌های کلیدی برای بازیگران صنعت هوانوردی شامل تأخیر در چرخش، ثبات اقتصادی، تقاضای بالا برای کار تعمیر و نگهداری، تعمیر و تعمیرات اساسی، تجربه مشتری، امنیت و پایداری محیطی هستند؛ 3 مثال واقعی در این گزارش نشان می‌دهد که شبکه‌های خصوصی می‌توانند به صورت تجاری برای رسیدگی به این چالش‌ها از طریق برنامه‌های کاربردی آزمایش‌شده و واقع‌بینانه مستقر شوند.

هنری تالون (Henri Tallon)، مدیر واحد تجاری ارتباطات در «Hub One» گفت :

«هم اکنون با توانایی دیجیتالی کردن عملیاتها در اطراف هواپیما، که به‌وسیله شبکه تلفن همراه خصوصی ما امکان‌پذیر شده، شاهد افزایش قابل توجهی در کارایی با بازگشت سرمایه روشن بوده‌ایم.»

برای پرداختن به موانع رشد کلیدی، این گزارش 4 مورد استفاده را توصیف می‌کند که ارزش فوری را با شبکه‌های خصوصی به‌عنوان فعال‌کننده فراهم می‌کنند : دارایی‌های متصل، ارتباطات بی‌درنگ یکپارچه، کنترل بار دیجیتال و بارگذاری داده از راه دور.

طبق این گزارش، هر پرواز باید بین 500 گیگابایت تا یک ترابایت داده مربوط به حسگرها، جهت و سرگرمی را تخلیه کند، که برای ارائه اطلاعات قابل اعتماد برای مکانیسم‌ها و پیشرفت‌های پیش‌بینی هواپیما بسیار مهم است.

توماس نورن (Thomas Norén)، رئیس بخش شبکه‌های اختصاصی اریکسون اظهار داشت :

«مانند یک شبکه تلفن همراه، هوانوردی ارتباط بین افراد و مشاغل را امکان‌پذیر می‌کند. از طریق Ericsson Private 5G، اکوسیستم فرودگاه می‌تواند با افزایش تقاضای داده‌ها سازگاری داشته باشد و کارایی عملیاتی را بدون به خطر انداختن ایمنی و امنیت افزایش دهد. پس از سال‌ها آزمایش، شبکه‌های خصوصی 5G آماده استقرار تجاری در فرودگاه‌ها و صنعت هوانوردی گسترده‌تر هستند.»

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.