about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

زمانی بود که طرح‌های اخاذی معمولاً شامل مطالب دیجیتالی می‌شد که به سرقت رفته بود؛ اما اف بی آی اکنون هشدار می دهد که دیپ فیک ها ماهیت جنایت را تغییر می دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، بر اساس هشدار جدید مرکز شکایات جرایم اینترنتی (IC3) این اداره، برخی از اخاذی‌ها به استفاده از فناوری برای ایجاد تصاویر یا ویدیوهای غیراخلاقی جنسی از محتوای بی‌خطر منتشر شده آنلاین متوسل شده‌اند.
هدف آنها عموماً همان طرح کلاسیک اخاذی جنسی است: کلاهبردار برای نگه داشتن مطالب در معرض خطر به صورت آفلاین، مبلغی را درخواست می کند، یا گاهی اوقات از فایل ها به عنوان اهرمی برای تحت فشار قرار دادن قربانی برای ارسال محتوای صریح جدید استفاده می کند.
اف‌بی‌آی می‌گوید تفاوت با دیپ‌فیک‌ها در این است که یک فرد می‌تواند در یک تصویر یا ویدیوی باورپذیر بدون هیچگونه تعمدی، حضور داشته باشد.
این دفتر می گوید:

اف‌بی‌آی همچنان درحال دریافت گزارش‌هایی از قربانیان، از جمله کودکان خردسال و بزرگسالانی که رضایت ندارند، می باشد که عکس‌ها یا فیلم‌هایشان به محتوای صریح تغییر داده شده است. سپس عکس‌ها یا فیلم‌ها به صورت عمومی در رسانه‌های اجتماعی یا وب‌سایت‌های مستهجن با هدف آزار و اذیت قربانیان یا طرح‌های اخاذی منتشر می‌شوند.

هشدارها در مورد دیپ فیک که همچنین به عنوان رسانه های مصنوعی تولید شده با ابزارهای یادگیری ماشین یا هوش مصنوعی شناخته می شود، سال هاست که فناوران، کارشناسان امنیت سایبری و سازمان های دولتی را به مبارزه با استفاده از آنها در کلاهبرداری، نفوذ در عملیات یا جاسوسی مشغول کرده است.
مواد خام برای دیپ‌فیک‌ها در سال‌های اخیر، با توجه به افزایش گزارش‌های قربانیانی که در محتوای صریح بر اساس مطالب پست شده در سایت‌های رسانه‌های اجتماعی یا پست‌های وب‌شان، که در صورت درخواست به عامل مخرب ارائه می‌شود، یا در حین چت تصویری گرفته شده است، افزایش یافته است.
این دفتر توصیه می کند که هر کسی که مشکوک است در یک کلاهبرداری اخاذی گرفتار شده است، آن را به صورت آنلاین گزارش کند یا با دفتر محلی اف بی آی خود تماس بگیرد.
هشدار مرکز شکایات جرایم اینترنتی می‌گوید که افراد و خانواده‌ها می‌توانند با احتیاط در هنگام پست کردن مطالب یا تعامل با افراد غریبه به صورت آنلاین، قرار گرفتن در معرض احتمالی خود را با چنین طرح‌هایی محدود کنند.
سایر پیشنهادات این سند عبارتند از:
-    خودداری از جستجوهای آنلاین مکرر از اطلاعات شما و فرزندانتان (مانند نام کامل، آدرس، شماره تلفن و غیره) برای کمک به شناسایی و قرار گرفتن در معرض و انتشار اطلاعات شخصی در اینترنت.
-    استفاده از موتورهای جستجوی عکس معکوس برای یافتن هر عکس یا ویدیویی که بدون اطلاع شما در اینترنت منتشر شده است.
-    برای مواردی که افراد زیر 18 سال را شامل می شود، اف بی آی می گوید که سرویس تیک ایت داون (Take It Down) از مرکز ملی کودکان گمشده و استثمار شده می تواند کمک رایگان ارائه دهد.

اف‌بی‌آی گزارش می دهد که اخاذی جنسی که به عنوان زیرمجموعه‌ای از کلاهبرداری‌های عاشقانه در نظر گرفته می شود، مسئول میلیون‌ها دلار ضرر برای آمریکایی‌ها است.
در برخی موارد، قربانیان هنگامی که با سازمان‌های «کمک کننده» جعلی تماس می‌گیرند، دو بار مورد کلاهبرداری قرار می گیرند؛ چرا که این سازمانها نیز متعهد می‌شوند کمک کنند اما پول را گرفته و فرار می کنند.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.