about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

برخی رسانه‌ها علت بازداشت دنیس دوبنکیوف را کمک به گروه باج افزاری ریوک می‌دانند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نشریه رکورد (The Record) در گزارشی اعلام کرد دنیس دوبنیکوف، هم مؤسس صرافی‌های ارز دیجیتال اگ چنج (EggChange) و کریپتو کایوت (Crypto Coyote) هفته گذشته به دلیل کمک به گروه باج افزاری ریوک و پول‌شویی بازداشت‌شده است. 

بنابرادعای اف‌بی‌آی، از طریق حساب‌های وی 400 هزار دلار ارز دیجیتال پول‌شویی شده و این وجه باجی بوده که به اپراتورهای ریوک پرداخت شده است.  

بر طبق گزارش نشریه، دوبنیکوف زمانی که قصد داشته برای تعطیلات به مکزیک سفر کند بازداشت‌شده است. این شهروند روس اوایل نوامبر از ورود به مکزیک منع شده و ازآنجا به آمستردام فرستاده‌شده و در آنجا هم توسط پلیس هلند به درخواست اف‌بی‌آی رسماً بازداشت‌شده است.  

معمولاً دستگیری مظنونان تا زمانی که اتهامات رسمی علیه آن‌ها مطرح نشود گزارش نمی‌شود، خبر بازداشت دوبنیکوف پس از پستش در اینستاگرام که در آن درباره این اتفاق گفته، علنی شده است. 

آرکادی بوخ، وکیل دوبنیکوف گفته چنانچه او در آمریکا متهم شناخته شود و جرمش اثبات گردد ممکن است به 20 سال حبس محکوم گردد. دفاعیه دوبنیکوف تأکید خواهد کرد او هیچ‌چیزی نمی‌دانسته و نمی‌دانسته پول‌ها از کجا آمده‌اند و مطابق با قوانین روسیه عمل ‌کرده است. 

به گفته وی، اتهامات طرف آمریکایی هنوز به‌طور کامل مطرح نشده است. آن‌ها تا زمانی که دوبنیکوف به ایالات‌متحده مسترد نشود، نمی‌توانند اقدام به این کار کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.