about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کمک آژانس امنیت ملی آمریکا به اختراع بیت کوین

بنیانگذار دومین ارز دیجیتال بزرگ جهان ادعا کرده است که ممکن است سرویس های اطلاعاتی آمریکا در ایجاد بیت کوین نقش داشته باشند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ ویتالیک بوترین، خالق روسی اتریوم، مدعی است که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) می‌تواند در توسعه ارز دیجیتال بیت کوین نقش داشته باشد.

فرد یا گروه ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو که هویت آن‌ هنوز مشخص نیست در سال ۲۰۰۸ مقاله ای برای معرفی بیت کوین منتشر کرد و در سال ۲۰۰۹ بیت کوین رسما شروع به کار کرد.

اگرچه تاکنون چند نفر را به ساتوشی ناکاموتو نسبت داده اند اما پس از حدود ۱۰ سال از هویت واقعی و اثبات شده او هیچ اطلاعی در دست نیست.

ویتالیک بوترین، خالق روسی اتریوم، مدعی است که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) می‌تواند در توسعه ارز دیجیتال بیت کوین نقش داشته است.

فرد یا گروه ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو که هویت آن‌ هنوز مشخص نیست در سال ۲۰۰۸ مقاله ای برای معرفی بیت کوین منتشر کرد و در سال ۲۰۰۹ بیت کوین رسما شروع به کار کرد.

اگرچه تاکنون چند نفر را به ساتوشی ناکاموتو نسبت داده اند اما پس از حدود ۱۰ سال از هویت واقعی و اثبات شده او هیچ اطلاعی در دست نیست.

در اوایل سال جاری میلادی هم طبق خبری که منتشر کردیم، ناتالیا کسپرسکی مدعی شده بود که بیت کوین پروژه سرویس امنیت ملی آمریکا است و آن به نوعی نسخه دوم دلار است. همچنین الکساندر میوس (Alexander Muse)، کارآفرین و محقق مطرح در حوزه فناوری در مقاله ای می‌گوید:

همچنان هم نمی‌دانم که ساتوشی ناکاموتو واقعی کیست اما مطمئنم که آژانس امنیت ملی می‌داند!

در همین هفته نیز سازمان سیا، در اختیار داشتن اطلاعات از ساتوشی ناکاموتو را رد یا تایید نکرد.

تازه ترین ها
اعطای
1404/07/17 - 11:34- آمریکا

اعطای مجوز تولید محتوای سلامت به مایکروسافت

دانشکده پزشکی هاروارد مجوز تولید محتوای سلامت مصرف‌کنندگان را به مایکروسافت می‌دهد.

شکایت
1404/07/17 - 10:21- آمریکا

شکایت نیویورک از رسانه‌های اجتماعی

شهر نیویورک از رسانه‌های اجتماعی به دلیل اعتیادآور بودن برای کودکان شکایت کرد.

هشدار
1404/07/17 - 09:52- اروپا

هشدار رئیس کمیسیون اروپا درباره جنگ ترکیبی روسیه

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.