about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کمبود نیروی استرالیا، در بخش امنیت سایبری

بنا بر آمار ارائه شده ازسوی کارشناسان امنیتی، کمبود نیروهای متخصص امنیت سایبری استرالیا، تا سال 2026، به 18هزار نفر خواهد رسید.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ برآوردهای آماری حاکی از آن است که دولت استرالیا برای مواجهه با تهدیدات رو به رشد در حوزه امنیت سایبری، تا سال 2026، به 18 هزار نیروی جدید نیاز دارد.

با گسترش دامنه نفوذ حملات سایبری به بخش های مختلف صنعت و اهمیت يافتن این مسئله نزد کارشناسان، ارزش بخش امنیت سایبری استرالیا، با افزایش 3 برابری، به 6 میلیارد دلار رسیده است.

کارن اندرو (Karen Andrews)، وزیر علوم استرالیا درباره این مسئله گفت:

صنایع امنیت سایبری به سرعت در حال رشد هستند و اگر ما نتوانیم کمبود نیروی انسانی متخصص در این حوزه را جبران کنیم، توان جبران عقب ماندگی های به وجود آمده در این زمینه را نخواهیم داشت. این در حالی است که بزرگترین چالش پیش روی ما، زمانبر بودن روند تربیت دانش آموزان برای ورود به بازار امنیت سایبری در آینده ای نزدیک است.

اسکات هندسیکر (Scott Handsaker)، مدیر شرکت شتاب دهنده استارتاپ سایرایز (CyRise) نیز در این مورد گفت:

کمبود شدید نیروی امنیت سایبری در سال های پیش روی، گریبانگیر ما، خواهد شد. مگر آن که اصلاح و بهبود فرآیند آموزشی دانش آموزان در مدارس با موفقیت صورت پذیرد. این یک عزم جهانی است و به هیچ وجه الزامی به ماندن متخصصان در استرالیا وجود ندارد. اما ما بهترین تلاش خود را به کار خواهیم بست.

بر اساس ادعاي مطرح شده در یک پژوهش مالی، از هفته گذشته، استرالیا، سرگرم مبارزه با افزایش حملات سایبری سازماندهی شده کشور چین است.
 

تازه ترین ها
جهش
1404/11/28 - 08:28- آسیا

جهش هویت دیجیتال در مالزی

مالزی قصد دارد تا پایان سال جاری ۱۷ میلیون حساب کاربری «MyDigital» را ثبت کند.

سرمایه‌گذاری
1404/11/28 - 08:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری 2.4 میلیون دلاری استارت‌آپ عربستانی در حوزه هوش مصنوعی

استارت‌آپ «Solidrange» برای تسریع حاکمیت، ریسک و انطباق مبتنی بر هوش مصنوعی در سراسر عربستان، مبلغ 2.4 میلیون دلار در دور اول سرمایه‌گذاری جذب کرد.

تأکید
1404/11/28 - 06:37- آسیا

تأکید بر مقابله با گدایی آنلاین در دبی

پلیس دبی خواستار هوشیاری مردم در برابر گدایی آنلاین در ماه مبارک رمضان شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.