about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نیروی فضایی امریکا برای جبران کمبود افسران سایبری خود، مجبور شد از یک افسر زیست شناسی کمک بگیرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زاک وارلیک (Zach Warlick) اولین عضو از نیروی فضایی امریکا است که در پایگاه شریور (Schriever) نیروی هوایی آمریکا مشغول به خدمت شده است.

وارلیک از سوی نیروی هوایی امریکا مأمور شده با 50 امین اسکادران ارتباطات فضایی به‌عنوان افسر ارشد ناظر همکاری کند.
شین وارن (Shane Warren) فرمانده 50 امین اسکادران ارتباطات فضایی اظهار داشت:

ما از پیوستن وارلیک به تیم خود خرسندیم و از استعداد و توانایی‌های او نهایت استفاده را خواهیم برد.

وارلیک خاطرنشان کرد:

روند انتقال من به نیروی فضایی امریکا به‌قدری سریع بود که بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی از آکادمی نیروی هوایی امریکا رخ داد. جوردن فیلر (Jordan Filer) فرمانده آکادمی نیروی هوایی امریکا به افراد علاقه‌مندان پیشنهاد داد به نیروی فضایی بپیوندند.

وی در ادامه اظهارات خود گفت:

آن‌ها به ما گفتند خیلی امیدوار نباشیم زیرا تنها چهار نفر انتخاب خواهند شد. من افتخار می‌کنم که به‌عنوان یکی از این چهار نفر انتخاب‌شده‌ام و این تجربه جالبی است. من معتقدم چیزی که به من کمک کرد، تجربه قبلی من در ارتباطات فضایی بود.

وارلیک پیش از آکادمی نیروی هوایی امریکا، در زمینه امنیت سایبری در پایگاه نیروی هوایی فرچایلد (Fairchild) مشغول به خدمت بود و معتقد است برنامه کاری او در این پایگاه باعث بهبود عملکرد وی شده است.

این افسر آمریکایی همچنین اعلام کرد:

وظایف در زمینه امنیت سایبری سنگین است زیرا فرماندهان این حوزه بیشتر از حد به شما مسئولیت می‌دهند و با ایجاد محیطی استرس‌زا شما را برای مسائل آینده آماده می‌کنند. دوره سختی بود؛ اما من از آن لذت بردم و چیزهای زیادی یاد گرفتم.

تونی شیا (Tony Shea) حامی وارلیک و افسر مسئول آموزش وی قصد دارد دانش وارلیک را در حوزه دفاع سایبری در زمان حضور او در شریور افزایش دهد.

تونی شیا اعلام کرد:

آموزش مهارت‌ها به وارلیک تقریباً شش ماه طول می‌کشد و قرار است وارلیک در سال 2021 برای آموزش‌های سایبری بیشتر به پایگاه کیسلر (Keesler) نیروی هوایی برود.

وی در ادامه افزود:

ما مطمئناً مهارت‌های اولیه را در کوتاه‌ترین فرصت ممکن به وارلیک آموزش خواهیم داد و بلافاصله بعد از مهارت‌های اولیه، آموزش‌های تخصصی را آغاز خواهیم کرد. سپس مانند تمام افسران، دیگر مراحل را طی خواهد کرد. انتظار ما از عملکرد افسران ارشد ناظر یکسان است.

گرچه رسیدگی به حوادث سایبری در شبکه‌های حفاظت‌شده و نظارت بر شبکه‌های واحد جزء وظایف وارلیک در شریور است؛ اما وارلیک گفت از اینکه در این موقعیت قرار دارد سپاسگزار است.

وارلیک که به‌تازگی عضوی از نیروی فضایی امریکا شده بیان کرد:

یکی از کارهایی که می‌کوشم انجام دهم این است که تمام توجه خود را معطوف به این شغل کنم و هرچه سریع‌تر این شغل را یاد بگیرم. آغاز به کار و حرفه‌ای شدن من در سریع‌ترین حالت ممکن، می‌تواند برای کارکنان بعدی نیروی فضایی نیز مفید فایده باشد. من می‌توانم آن‌ها را دررسیدن به موفقیت راهنمایی و هدایت کنم.

شیا نیز در ادامه اظهار داشت:

من معتقدم همکاری وارلیک با پایگاه شریور، به خدمات آینده نیروی فضایی استمرار می‌بخشد. من افتخار می‌کنم كه بخشی از تاریخ هستم كه اولین افسر ارشد ناظر دفاع سایبری را تربیت می‌کنم. من ضمن اعلام تواضع، از انجام این کار احساس افتخار می‌کنم.

وارلیک همچنین اظهار داشت، از این‌که به‌عنوان اولین عضو نیروی فضایی امریکا در پایگاه شریور حضور دارد سپاسگزار است و آماده است تا بنیادی محکم بنا کند.

وی در انتها خاطرنشان کرد:

من در آکادمی نیروی هوایی امریکا زیست‌شناسی خوانده‌ام و از اینکه چیزهای جدید یاد می‌گیرم، خوشحال و مشتاق هستم. بازگشت به جنبه فنی دفاع سایبری جذاب است. من خوشحال هستم و کار خود را ادامه خواهم کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

درخواست
1404/07/16 - 12:00- آسیب پذیری

درخواست اقدام فوری اف‌بی‌آی و بریتانیا برای رفع آسیب‌پذیری اوراکل

شرکت اوراکل آخر هفته گذشته هشدار امنیتی تازه‌ای صادر کرد و از مشتریان خود خواست تا آسیب‌پذیری خطرناکی را که هم‌اکنون توسط مجرمان سایبری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، هرچه سریع‌تر برطرف کنند.

مسدودسازی
1404/07/16 - 11:50- اروپا

مسدودسازی اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی در روسیه

روسیه گامی تازه برای مسدودسازی موقت اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی برداشته است؛ اقدامی که در ظاهر با هدف امنیت ملی و مقابله با پهپادها انجام می‌شود، اما در واقع بخشی از تلاش گسترده‌تر این کشور برای افزایش کنترل بر ارتباطات محسوب می‌شود.