about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کلاه برداری از دولت آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا، بازرس سابق وزارت امنیت داخلی آمریکا را به سرقت اطلاعات حساس و کلاه‌برداری از دولت این کشور متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با توجه به گزارش وزارت دادگستری آمریکا، چارلز ادواردز (Charles K. Edwards) بازرس سابق وزارت امنیت داخلی و مورالی یامازولا ونکاتا (Murali Yamazula Venkata)، معاون وی به سرقت نرم‌افزارها و اطلاعات پایگاه‌های داده شامل داده‌های کارمندان متهم شدند. هدف این 2 فرد کلاه‌برداری از دولت آمریکا بود.

در گزارش منتشر شده از سوی وزارت دادگستری آمده است:

ادوارز، ونکاتا و چندین فرد دیگر از اکتبر 2014 تا آپریل 2017 نقشه سرقت نرم‌افزارها و اطلاعات محرمانه را از دفتر بازرس کل وزارت امنیت داخلی (OIG) به اجرا در آورند. این افراد اقدام به سرقت داده‌های پایگاه‌های داده‌ها شامل اطلاعات شناسایی کارمندان وزارت امنیت داخلی و اداره پست آمریکا کردند؛ بنابراین شرکت ادواردز با نام «Delta Business Solutions»، موفق شد نسخه پیشرفته‌تر نرم‌افزار «DHS-OIG» را به فروش رسانده و سود خوبی به دست آورد.

ادواردز در سال 2013، در اواسط تحقیقات هیئت نظارتی سنا روی عملکرد و صداقت وی از سِمت خود استعفا داد؛ اما به عنوان کارمندان دفتر علوم و فناوری وزارت امنیت داخلی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد. وی از این فرصت برای ادامه همکاری با ونکاتا و کارکنان DHS-OIG به منظور سرقت نرم‌افزار و اطلاعات حساس دولتی استفاده کرد.

وزارت دادگستری آمریکا اشاره کرد ونتاکا و دیگر متهمان به پیکربندی مجدد لپ‌تاپ ادوارد برای سرقت اطاعات کمک می‌کردند. آن‌ها همچنین در استفاده از داده‌های به سرقت رفته و پایگاه داده‌های اطلاعات شخصی به منظور ایجاد یک سرور آزمایشی به ادواردز کمک می‌کردند. همچنین به نظر می‌رسد وی به منظور توسعه جایگزین نرم‌افزار DHS-OIG از برنامه نویسان هندی استفاده کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.