about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کلاه ایمنی هوشمند

زمانی که شما رانندگی می کنید ایمنی جاده بحث بسیار مهمی محسوب می شود فرقی نمی کند در حال راندن دوچرخه باشید یا یک اتومبیل. به همین دلیل شرکت های زیادی در زمینه هوشمند سازی جاده ها و خودرو ها تلاش بسیاری انجام داده اند ولی در مورد دوچرخه سواران و امنیت آن ها تلاش زیادی صورت نگرفته است اما اخیراً شرکت ولوو با طراحی یک کلاه ایمنی هوشمند گام بلندی در زمینه ایمنی دچرخه سواران برداشته است .

این کلاه ایمنی که دو شرکت  POCو اریکسون نقش اساسی در ساخت و طراحی آن داشته اند بر پایه نرم افزارStrava  که در بین دوچرخه سواران رایج است، کار می کند. این نرم افزار ابتدا محل استقرار فیزیکی دوچرخه سوار را با سرویس ابری شرکت ولوو اشتراک می گذارد و از این طریق خودرهای تولیدی این شرکت می توانند حضور دوچرخه سوار را در محل نزدیک خود تشخیص و فاصله خودرو تا دوچرخه را بسنجند در نتیجه راننده با اطلاع از این موضوع، زمانی که نزدیک دوچرخه سوار می شود با احتیاط بیشتری رانندگی می کند. همچنین کلاه هوشمند ساخته شده که دوچرخه سوار به سر دارد نیز دارای چراغ های هشدار می باشد که وقتی احتمال داده شود دچرخه سوار در یک تقاطع با اتومبیلی برخورد داشته باشد، او را از طریق این چراغ های هشدار آگاه می کند.

البته این طرح هنوز کامل نشده است و نقص های زیادی دارد اما هنوز شرکت ولوو اولین شرکتی است که طرحی را در زمینه جاده های هوشمند و ایمنی دوچرخه سواران مطرح کرده است. با توجه به سابقه ی موفق این شرکت می توان امیدوار بود که در سال های آینده این طرح فراگیر شده و شاهد تحولی دیگر در حوزه فناوری خواهیم بود.

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.