about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری با هدیه

کلاه برداری عاشقانه 18 میلیون روپیه به یک زن هندی ضرر مالی وارد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ درحالی‌که گسترش اینترنت مزایای بسیاری را به همراه داشته است، همچنین نسل جدیدی از جنایتکاران را به وجود آورده است که از ناشناس بودن استفاده می‌کنند تا طعمه‌های خود را به دام بی اندازند و پولی را که آن‌ها به‌سختی به دست آورده‌اند، غارت کنند.

در میان بسیاری از جرائم سایبری که توسط پلیس گزارش و بررسی شده است، «کلاه‌برداری با هدیه»، جنایتی است که نه‌تنها قربانیان را از اشیاء باارزش خود محروم می‌کند، بلکه ایمان آن‌ها را به روابط نیز از بین می‌برد. در یک پرونده که به‌تازگی توسط کارآگاهان جرائم سایبری حیدرآباد هندوستان بررسی و حل شده است، زنی طعمه یک مجرم سایبری که در کمین یک وب‌سایت همسریابی بود، افتاد و درنهایت 18 میلیون روپیه ضرر کرد.

قربانی در یک وب‌سایت با متهم ملاقات کرده و در آنجا به او ابراز علاقه کرده است. متهم با معرفی خود به‌عنوان مهندس عمران شاغل در ایالات‌متحده، موفق شد تا او را متقاعد کند که علاقه‌مند به ازدواج با او است. آن‌ها شماره تلفن‌هایشان را ردوبدل کرده و یک روز فرد متهم، به قربانی می‌گوید که برای او چند زیورآلات طلا و دلار آمریکا و موبایل‌های گران‌قیمت خواهد فرستاد.

چند روز بعد، مردی که ادعا می‌کرد افسر گمرک دهلی است، با او تماس می‌گیرد. "افسر گمرک" به او می‌گوید که بسته ارسال‌شده توسط یک مهندس عمران رسیده است اما در گمرک گیر کرده است زیرا او باید مقداری هزینه را بپردازد. زمانی که این زن متوجه شد که فریب خورده است، کمی دیر شده بود و مبلغ ۱۸ لاخ معادل 18 هزار روپیه را پرداخت کرده بود.

یک افسر ارشد پلیس می‌گوید که متهم یک فرد نیجریه‌ای است که شماره موبایلی که با 1+ شروع می‌شود که کد کشور ایالات‌متحده آمریکا است را به دست آورده است. او با استفاده از این شماره موبایل، قربانی را به این باور رساند که از آمریکا با او تماس گرفته شده است.

این افسر پلیس در ادامه می‌گوید که کلاه‌بردارانی که به‌طور خاص زنان را در وب‌سایت‌های همسریابی هدف قرار می‌دهند، از سیم‌کارت‌های سری 44+ و 1+ برای متقاعد کردن طعمه‌های خود استفاده می‌کنند. او همچنین می‌گوید که مجرمان سایبری از این سیم‌کارت‌ها برای ایجاد یک حساب واتس اپ استفاده می‌کنند؛ در حالیکه خودشان در هند حضور داشته و از آن برای فریب دادن افراد ساده‌لوح استفاده می‌کنند. این افسر پلیس می‌گوید که هنگام تماس با افراد غریبه، به‌ویژه در وب‌سایت‌های همسریابی، بررسی کامل پیشینه برای جلوگیری از فریب خوردن و دلشکستگی، امری ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.