about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مقامات قضایی ایالات‌متحده 6 مرکز تماس مستقر در هند را متهم به کلاه‌برداری از هزاران شهروند آمریکایی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعدادی از مراکز تماس مستقر در هند و مدیران آن‌ها به دلیل نقش آن‌ها در برقراری ده ها میلیون تماس با هدف کلاه‌برداری از هزاران مشتری آمریکایی متهم شده‌اند.

در این کیفرخواست مانو چاولا، سوشیل ساچدوا، نیتین کومار وادوانی، سوارندیپ سینگ، دینش منوهار ساچدف، گاجه سینگ راتور، سانکت مودی، راجیو سولانکی و شرکت‌های مربوطه آن‌ها و همچنین گوارو گوپتا (Guarav Gupta) مدیر شرکت تماس اینترنتی ای سمپارک (E Sampark) که پیشتر اعلام شده بود متهم به هدایت تماس‌ها به سمت شهروندان آمریکایی شده‌اند.

وزارت دادگستری ایالات‌متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد:

مراکز تماس مجرمانه مستقر در هند با فریب دادن قربانیان از طریق تلفن و با استفاده از روش‌هایی مانند جعل هویت، سرقت شماره تأمین اجتماعی و وام‌های دروغین، از ساکنان ایالات‌متحده، ازجمله افراد مسن، کلاه‌برداری کرده‌اند.

بر اساس کیفرخواستی که در نوامبر 2020 علیه شرکت ای سمپارک صادر شد، کلاه‌بردار‌ی های تلفنی ناشی از این شرکت مستقر در هند منجر به زیان بیش از 20 میلیون دلاری از می 2015 تا ژوئن 2020 شده است با این توضیح که این شرکت تقریباً 60 سرور را در ایالت فلوریدا آمریکا با این هدف نگهداری می‌کرده و اطلاعات بیش از 130 هزار مورد کلاه‌برداری تلفنی را ذخیره کرده است.

در بخش اول ماجرا کلاه‌برداران خود را به‌عنوان مأمور مالیات معرفی کرده و در صورت عدم دریافت مالیات قربانیان را به جریمه و دست‌گیری تهدید می‌کردند.

در بخش دوم هم کلاه‌برداران خود را به‌عنوان مأمور فدرال جا زده و با ارعاب قربانیان مبنی بر اینکه شماره تأمین اجتماعی آن‌ها در جرائم دخیل بوده از آن‌ها اخاذی می‌کردند.

در بخش پایانی هم کلاه‌برداران خود را کارمند مؤسسات وام‌دهی معرفی کرده و قربانیان را واجد شرایط دریافت وام معرفی می‌کردند و قربانی برای نشان دادن توان بازپرداخت خود باید مبلغی پرداخت می‌کرد که درواقع نوعی عملیات کلاه‌برداری بود. کلاه‌برداران در انتها اموال به‌دست‌آمده را از طریق یک شبکه پول‌شویی به هند منتقل می‌کردند.

کرت ارسکین (Kurt Erskine)، دادستان ایالات‌متحده، در بیانیه‌ای گفت:

این تماس‌های کلاه‌برداری باعث تخریب روحی و مالی قربانیان، به‌ویژه جمعیت آسیب‌پذیر و مسن ما شده است. ظاهراً این مراکز تماس مستقر در هند قربانیان خود را ترسانده و از آن‌ها اخاذی کرده‌اند تا جایی که برخی از قربانیان اندوخته تمام زندگی خود را از دست داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.