about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

کلاهبرداری ۲.۸ میلیارد دلاری با طلا

بزرگ‌ترین شرکت فعال در حوزه طلای چین، با گرو گذاشتن طلاهای تقلبی چیزی در حدود ۲.۸ میلیارد دلار از ده‌ها مؤسسه مالی مختلف وام دریافت کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سیبربان به نقل از خبرگزاری چینی کایژین روز گذشته گزارش کرد که قراردادهای وام بین مؤسسات مالی چینی و شرکت ووهان کینگولد (Wuhan Kingold Jewelry)، با مشخص شدن تقلبی بودن شمش‌های طلا با مشکل مواجه شده است. گفته می‌شود که این شمش‌ها با فلز مس پرشده بودند.

طبق گزارش کایژین، حداقل «تعدادی» از این شمش‌ها با مس پرشده بودند. درنتیجه این اتفاق، مؤسسات وام‌دهنده با ضرر هنگفتی مواجه شده‌اند. در بخشی از این گزارش آمده است:

حالا با این شمش‌های تقلبی، وام‌دهندگان مانده‌اند و ۱۶ میلیارد یوآن ضرری که بر دوش آن‌ها است.

این کلاهبرداری را تنها می‌توان آخرین نمونه از نوع خود دانست و تعداد بسیاری از این کلاهبرداری‌ها را می‌توان در گوشه و کنار جهان یافت. چندی پیش نیز کوین تلگراف گزارشی را در ارتباط باوجود شمش‌های تقلبی در ذخایر طلای بزرگ‌ترین بانک‌های مرکزی جهان منتشر کرده بود.

طرفداران بیت کوین ادعا می‌کنند که تعیین اصالت طلا، یکی از نقاط ضعف این فلز گران‌بهاست و تأیید آن کار دشواری است. به عقیده آن‌ها همین مسئله سبب می‌شود که سرمایه‌گذاری در حوزه طلا ریسک بالایی به همراه داشته باشد.

متی گرینسپن (Mati Greenspan)، یکی از تحلیل‌گران مطرح حوزه بیت کوین، پیش‌تر گفته بود که طی یک نظرسنجی، بیت کوین بافاصله زیادی از رقبا به‌عنوان محبوب‌ترین ابزار سرمایه‌گذاری انتخاب شد. به گفته وی ۴۲ درصد از ۲,۳۰۰ شرکت‌کننده این نظرسنجی بیت کوین را انتخاب کردند و طلا جایگاه دوم را از آن خود کرد.

پیتر شیف (Peter Schiff)، از طرفداران پر و پا قرص طلا و منتقد سرسخت بیت کوین، در ارتباط با این خبر نوشت:

[این خبر] تنها نشان می‌دهد که طرفداران بیت کوین تا چه اندازه توهم دارند.

با توجه به فاصله قیمت [فعلی] بیت کوین با اوج قیمتش و مقایسه آن با اوج قیمت داوجونز و طلا، آن‌ها انتظار دارند که امیدهای تازه‌ای برایشان زنده شود. امید هیچ‌وقت استراتژی مناسبی برای سرمایه‌گذاری نبوده است.

دیدگاه‌های این‌چنینی از جانب پیتر شیف مسئله جدیدی نیست. تاکنون بارها شاهد دیدگاه‌های انتقادی او در ارتباط با بیت کوین بوده‌ایم، اما هیچ‌کدام از آن‌ها نتوانسته است طرفداران این حوزه را متقاعد کند که ارزهای دیجیتال راه‌حلی مناسب برای سرمایه‌گذاری نیستند.

مکس کایسر (Max Keiser)، از مجریان مشهور آمریکایی، با قاطعیت گفت که وقتی بیت کوین به ۵۰,۰۰۰ دلار برسد، شیف نیز مقدار زیادی بیت کوین خواهد خرید.

رابرت بریدلاو (Robert Breedlove)، مدیرعامل پارالاکس دیجیتال (Parallax Digital)، در ارتباط با رسوایی شرکت ووهان کینگولد گفت:

نه‌تنها بخش‌پذیری، دوام، قابلیت حمل و تعیین اصالت بیت کوین بهتر از طلاست، بلکه کمیابی‌اش هم بیشتر است. همچنین حفاظت از بیت کوین هزینه کمتری برمی‌دارد و کمتر هم در معرض سرقت قرار می‌گیرد.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.