about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس پلیس فتای استان البرز از راه اندازی مرکز فوریت‌های سایبری در البرز خبر داد و گفت: کلاهبرداری اینترنتی و برداشت‌های غیرمجاز در صدر جرائم سایبری البرز قرار دارد.

به گزارش بین الملل سایبربان ؛ سرهنگ رسول جلیلیان در بازدید از دفتر خبرگزاری تسنیم در کرج با بیان اینکه پلیس هوشمند امنیت پایدار شعار امسال هفته ناجا است ، اظهار داشت : هوشمندسازی پلیس در ارائه خدمات بیشتر و سرعت و دقت در این زمینه تاثیرگذار است.

وی افزود:  پلیس با رشد فناوری اطلاعات و سامانه‌های جدیدی که در اختیار دارد همگام با دیگر جوامع بشری پیش می رود و هدف این است که خدمات را به داخل منازل شهروند برده و با این کار در هزینه و وقت آنها صرفه جویی شود‌.

رئیس پلیس فتای استان البرز با بیان اینکه امنیت از مقوله‌های اصلی و بزرگترین سرمایه‌های جوامع بشری است ، گفت: پلیس در این رابطه به ویژه تامین امنیت داخلی نقش مهمی دارد و پلیس فتا با فناوری‌های و علوم جدید، فنی کردن آنها و استفاده از سامان‌ های نو در کنار اشراف خوب بر فضای سایبری به دنبال خدمات بیشتر است.
سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه مرکزی به نام فوریت‌های سایبری در البرز بصورت پایلوت راه اندازی شده و شبانه روزی از طریق شماره های 096380 و 21827148 آماده پاسخگویی و مشاوره به شهروندان در بحث جرائم سایبری و موضوعات پیشگیرانه در این زمینه است، گفت:  زمانی که شهروندان در خارج از وقت اداری با مواردی مانند کلاهبرداری‌های سایبری مواجه شوند با استفاده از سامانه‌های موجود که در اختیار پلیس فتا است، در کمترین زمان ممکن کارهایی مانند اقداماتی مانند مسدود کردن حساب مقصد و یا حساب فرد مورد سرقت انجام می‌شود.

سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه در حوزه جرائم سایبری  رتبه یک جرائم از آن کلاهبرداری اینترنتی و برداشت‌های غیرمجاز است و حساب های بانکی اشخاص است ، گفت: در بحث موضوعات در البرز  با توجه به اقدامات پیشگیرانه در رابطه با کلاهبرداری طی 6 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 22 درصدکاهش داشته ایم.

وی با اشاره به اینکه برداشت‌های غیرمجاز شامل فیشینگ و موارد این چنینی در استان در بازه زمانی 6 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال 99  حدود  39 درصدکاهش یافته است، ادامه داد: در زمینه کشفیات کلاهبرداری‌های سایبری و برداشت‌ها و کشفیات هم 15 درصد افزایش در مدت زمان 6 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته ایم.

 سرهنگ جلیلیان با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون عمده جرائم در حوزه کلاهبرداری‌های سایبری در البرز اسکیمینگ یا کپی و برداشت از کارت‌های بانکی، بوده است، ادامه داد:  بیشتر کلاهبرداری‌ها در استان البرز از طریق شبکه‌های اجتماعی و همچنین از طریق فیشینگ بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.