about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار شیاد که با ترفند ارائه رسید جعلی اقدام به ۱۵ فقره کلاهبرداری در سطح این شهرستان کرده بود، خبرداد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرهنگ علی سلیمانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه کشفیات پلیس فتا فرماندهی انتظامی ساوجبلاغ و دستگیری کلاهبردار اینترنتی اظهار داشت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای ساوجبلاغ مبنی بر اینکه با فروش اقلام خود از طریق سایت دیوار مورد کلاهبرداری قرار گرفته است، با توجه به حساسیت موضوع بررسی آن در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

او افزود: کارشناسان پلیس فتا با بررسی های لازم متوجه شدند متهم با  جلب اعتماد شاکی و تماس های مکرر، آن را ترغیب به فروش و ارسال کالا توسط راننده تاکسی های اینترنتی نموده و با ارسال رسید جعلی واریز، کالا را دریافت و متواری شده است.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ گفت: کارشناسان بصورت دقیق تر وارد عمل شده و سرانجام با چندین شبانه روز کار پلیسی و تخصصی و بررسی هدفمند شیوه و شگردهای کلاهبرداری موفق به شناسایی و محل اختفای کلاهبردار مورد نظر در شهر کرج شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه نامبرده را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سرهنگ سلیمانی اظهارداشت: با بررسی های تخصصی و تکمیلی، تعداد بسیاری رسید جعلی با مبالغ مختلف که به صورت ماهرانه در تجهیزات متهم مخفی شده بود کشف و استعلام لازم در جهت شناسایی شکات و مالباختگان صورت پذیرفت و تا کنون 15 نفر شاکی در این خصوص مورد شناسایی قرار گرفتند.

وی خاطر نشان کرد: متهم در بازجوئی های تکمیلی به جرم کلاهبرداری خود به شیوه رسید جعلی از شاکیان با مبلغ ۴ میلیارد ریال اعتراف کرده و با توجه به بررسی های به عمل آمده مشخص شده که متهم به این شیوه در سطح استان های البرز، تهران و قزوین اقدام به کلاهبرداری کرده است.

شهروندانی که به این صورت مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند می توانند برای رسیدگی موضوع به پلیس فتای این شهرستان مراجعه کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به اینکه متهم با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد به شهروندان توصیه کرد: حین خرید و فروش و انجام هرگونه معامله در سایت دیوار و فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند و پس از شناسایی هویت اصلی افراد خریدار و اطمینان از واریز پول به حساب خود در زمان معامله سپس کالا را تحویل خریدار بدهند و حتی الامکان از معاملات در فضای مجازی خودداری نموده و به منظور پیشگیری از گرفتار شدن در دام اینگونه افراد بصورت حضوری اقدام به معاملات اموال خود کنند.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.