about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کلاهبرداری از کاربران بازار بخش دارک وب

کمتر از یک ماه بعد از تعطیلی بزرگ‌ترین بازار بخش تاریک وب، یکی دیگر از این بازارها به علت کلاهبرداری از مشتریان خود خبرساز شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گردانندگان این بازار زیرزمینی فضای مجازی پس از به جیب زدن 14.2 میلیون دلار متواری شده و بازار مذکور را تعطیل کرده‌اند.

این افراد برای ارائه خدمات غیرقانونی به کاربران مختلف از آن‌ها مبالغ مختلفی را اخذ کرده و بدون انجام تعهدات خویش متواری شده و بازار آنلاین مذکور را نیز از دسترس خارج کرده‌اند.

از این بازار مخفی مجازی برای فروش دارو، اسلحه و انواع بدافزار و ویروس استفاده می‌شود. قربانیان این بازار با توجه به ماهیت غیرقانونی فعالیت‌های آن شانس چندانی برای بازپس‌گیری مبالغ کلاهبرداری شده از خود ندارند.

این بازار که به Wall Street Market (WSM) شهرت دارد از هفته پیش روند کلاهبرداری خود را آغاز کرد و مالکان آن بیت کوین‌های جمع‌آوری‌شده را به نقطه امن دیگری منتقل کردند. در ادامه این بازار از دسترس خارج شده و کاربران آن در شبکه‌های اجتماعی شروع به اعتراض کردند، ولی هیچ سرنخی در مورد مالکان کلاهبردار آن به دست نیامده است.

تازه ترین ها
آغاز
1404/07/19 - 13:08- آمریکا

آغاز ساخت مرکز داده تیک‌تاک در برزیل

برزیل، ساخت مرکز داده تیک‌تاک را ظرف مدت شش ماه آغاز خواهد کرد.

شکایت
1404/07/19 - 11:43- آمریکا

شکایت از اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ

از شرکت اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی شکایت شد.

دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.