about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اسرائیلی هایی که در جنوب این سرزمین به دنبال بستگان مفقود شده خود می گردند، هدف مجرمان سایبری قرار گرفته اند که سعی دارند آنها را فریب دهند تا پول برای کسب اطلاعات دریافت کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کلاهبرداران با تلاش برای سوء استفاده از این واقعیت که بسیاری از اسرائیلی ها توسط شبه نظامیان حماس به گروگان گرفته شده اند، اکنون یک کمپین باج خواهی را در واتساپ، پلت فرم پیام رسانی فوری، آغاز کرده اند.

اداره ملی سایبری اسرائیل تایید کرده است که خانواده هایی که به شدت در تلاش برای دسترسی به بستگان مفقود شده خود هستند، شروع به دریافت پیام هایی در واتساپ با فرستنده هایی کرده اند که ادعا می کنند اطلاعات حیاتی درباره گروگان هایی را که در غزه نگهداری می شوند در اختیار دارند.

این سازمان گفت که عاملان این کلاهبرداری به احتمال زیاد عرب های اردن هستند.

آنها ادعا می کنند که به فلسطینی های غزه نزدیک هستند که اقوام ناپدید شده را نگهداری می کنند و برای انتقال اطلاعات به خانواده ها، "هزینه اثبات" حدود هزار شکل (Shekel) معادل 255 دلار درخواست کرده اند.

به نظر می رسد کلاهبرداران از پست هایی استفاده می کنند که در فیس بوک یا سایر شبکه های اجتماعی یافت می شود و از عکس نمایه فرد گمشده برای متقاعد کردن خانواده ها برای پرداخت هزینه استفاده می کنند.

از زمان آغاز حملات حماس در صبح روز شنبه، بیش از 700 نفر در اسرائیل کشته شده اند، از جمله 260 نفر در یک جشنواره موسیقی.

دولت اسرائیل گفته است که بیش از 100 اسرائیلی در این حملات ربوده شده اند و گمان می رود اکثر مردم به غزه برده شده باشند.

در پی حملات گسترده هوایی تلافی جویانه اسرائیل، نزدیک به 500 نفر نیز در غزه کشته شده اند.

نیروی هوایی اسرائیل صبح روز دوشنبه اعلام کرد که شبانه بیش از 500 مقر متعلق به حماس و جهاد اسلامی در غزه را هدف قرار داده است.

یک جنگ سایبری موازی نیز در حال وقوع است.

گروه های هکری، از جمله گروه های سایبری بدنام مانند کیل نت (Killnet)، یک گروه هکری روسی، سازمان های مختلف اسرائیلی را در آخر هفته هدف قرار دادند.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.