about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گفته کارشناسان، با وجود افزایش حملات باج‌افزاری و بات‌نت، اما کلاهبرداری‌های آنلاین همچنان بزرگ‌ترین تهدید در این قاره محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ یک گزارش جدید نشان می‌دهد که با وجود گسترش حملات باج‌افزاری در آفریقا، کلاهبرداری‌های آنلاین همچنان بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای شهروندان آفریقایی هستند.

مطالعه منتشر شده به‌وسیله اینترپل نشان داد که کلاهبرداری از طریق اینترنت بزرگ‌ترین خطر برای کشورهای آفریقایی است که افزایش شدید تعداد کلاهبرداری‌های بانکی آنلاین از جمله مواردی از تقلب‌های بانکداری و کارت اعتباری را در سال 2021 گزارش کرده‌اند؛ اخاذی دیجیتالی، که به عنوان «ادعا در مورد تصاویر به خطر انداختن جنسی یا کمپین‌های باج‌خواهی مستقیم» تعریف می‌شود، دومین تهدید سایبری ثبت شده بود.

دلیل برجسته شدن کلاهبرداری‌های به خطر افتادن ایمیل تجاری (BEC) نیز در طول همه‌گیری کووید-19، تا حدی به دلیل افزایش کسب‌وکارها و سازمان‌هایی که به حواله‌های بانکی متکی است.

اتصال بهتر

تعداد شهروندان آفریقایی که به اینترنت دسترسی دارند حدود 500 میلیون تخمین زده می‌شود که به خودی خود رقم بزرگی است، اگرچه در مقایسه با کل جمعیت فقط 38 درصد است. کنیا با 83 درصد جمعیت آنلاین، نیجریه با 60 درصد و آفریقای جنوبی با 56 درصد در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.

کلاهبرداری از لحاظ تاریخی در سرتاسر قاره، به ویژه کمپین‌های فیشینگ و کلاهبرداری‌های عاشقانه، یک موضوع بوده است، اما این گزارش نشان داد که افزایش دیجیتالی شدن در سراسر آفریقا راه‌های جدیدی برای جرم و جنایت ایجاد کرده است.

در این گزارش آمده است:

«حرکت به سمت جامعه دیجیتال، به ویژه در منطقه آفریقا، بردارهای حمله جدیدی را برای جنایتکاران ایجاد کرده تا هم هویت خود را مبهم کنند و هم قربانیان جدید را هدف قرار دهند.»

افزایش حملات باج‌افزاری

در حالیکه مهندسی اجتماعی همچنان محبوب‌ترین عامل حمله در آفریقا است، این مطالعه نشان داد که موارد حملات باج‌افزاری و بات‌نت نیز در حال افزایش هستند.

باج‌افزار چهارمین حمله سایبری شایع شناسایی شده در این گزارش است که بیان می‌کند بیش از 61 درصد از شرکت‌های آفریقا تنها در سال 2020 تحت تأثیر باج‌افزار قرار گرفته‌اند. به گفته کارشناسان، این حملات زیرساخت‌های حیاتی کشورهای آفریقایی، از جمله بخش‌های مراقبت‌های بهداشتی و دریایی را هدف قرار داده‌اند.

در جایگاه پنجم، بات‌نت‌ها، شبکه‌های ماشین‌های در معرض خطر قرار گرفتند که به عنوان ابزاری برای خودکارسازی کمپین‌های مقیاس بزرگ مانند حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS)، فیشینگ و توزیع بدافزار استفاده می‌شوند.

اینترپل در گزارش خود نوشت :

«تعداد قربانیان بات‌نت شناسایی شده در آفریقا [در سال 2021] حدود 50 هزار مورد و میانگین ماهانه شناسایی 3900 مورد بود.»

خسارت وارده

تغییر در تاکتیک‌ها، تا حدی از سوی اینترپل به دلیل فقدان اقدامات امنیت سایبری برای مشاغل در منطقه، به ویژه به دلیل پذیرش گسترده بانکداری آنلاین نگران‌کننده است. اینترپل در این گزارش ادعا می‌کند که 90 درصد از مشاغل آفریقایی بدون وجود پروتکل‌های امنیت سایبری لازم فعالیت می‌کنند.

به گفته اینترپل، در سال 2016، جرایم سایبری برای اقتصاد آفریقای جنوبی 573 میلیون دلار هزینه داشته است، در حالیکه اقتصاد نیجریه 500 میلیون دلار و اقتصاد کنیا حدود 36 میلیون دلار ضرر کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
اظهارنظر
1404/10/04 - 12:24- آسیا

اظهارنظر دولت چین در مورد واگذاری تیک‌تاک

چین امیدوار است شرکت‌ها در مورد معامله تیک‌تاک به دنبال راه‌حل‌های قانونی و متعادل باشند.

تلاش
1404/10/04 - 12:24- آمریکا

تلاش داوطلبانه سایبری برای شرکت‌های کوچک آب‌رسانی در آمریکا

یک ابتکار که با هدف کمک به حفاظت از شرکت‌های آب‌رسانی در برابر حملات سایبری طراحی شده است، این هفته از ورود به مرحله‌ای جدید خبر داد؛ مرحله‌ای که هدف آن گسترش پوشش در سراسر ایالات متحده است.

خرید
1404/10/04 - 12:11- آمریکا

خرید شرکت امنیت سایبری آرمیس توسط سرویس‌ناو

شرکت امنیت سایبری آرمیس قرار است در معامله‌ای به ارزش ۷٫۷۵ میلیارد دلار توسط غول نرم‌افزاری سرویس‌ناو خریداری شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.